Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Avengers bude mít 12 minut


ikona
KarelR
avengersmarvel
Jaké budou následky mimozemské invaze na Manhattanu? 

Kdo si koupil blůčko Thora nebo Kapitána Ameriky, dobře ví, že Marvel na každé z nich umístil jeden kraťas. Consultant měl za úkol propojit Avengers s Neuvěřitelným Hulkem, zatímco A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer předvedlo, jak moc kreativně se dá použít pytel mouky. V obou zhruba čtyřminutových filmečcích hrál hlavní roli Clark Gregg aka agent Coulson. Nejnovější marvelácký kraťas Item 47, který ozdobí blu-ray Avengers, se ale bohužel bude muset obejít bez něj.

Důvod k extrémně velkému smutku to nicméně není, protože za Coulsona zaskočí jeho kolega z Consultanta Jasper Sitwell (Maximiliano Hernández se v téhle roli objevil i v Thorovi a Avengers), který bude společně s čerstvou agentskou posilou (Titus Welliver) lovit novodobé verze Bonnie a Clydea. Onen lupičský pár se jmenuje Benny a Claire, hrají ho Jesse Bradford a Lizzy Caplan, a na radar S.H.I.E.L.D.u se dostane ve chvíli, kdy mu padne do rukou jeden z pozůstatků invaze Chitauri - funkční emzácká puška. S tou se dvojka smolařů pokusí vyloupit pár bank... a jak to s nimi dopadne zjistíme až 29. srpna.

Dvanáctiminutový Item 47 režíroval viceprezident Marvel Studios Louis D'Esposito podle scénáře Erica Pearsona. A na internetu se zatím můžete podívat na jednu fotku, dva krátké klipy a plakát, který mile upomíná na letošní manhattanské inferno. Je moc fajn, že se v Marvelu dokáží takhle vyblbnout. Nad nějakými lákadly na Iron Mana 3 bychom se ale radovali ještě o maličko víc...

 

---

Vytáhni v hospodě: Rozšířená verze Avengers? D'Esposito nevyvrací, že by někdy mohla vzniknout, ale zároveň upozorňuje na to, že se o ní doteď vůbec nedebatovalo. Budeme si muset vystačit s 30 minutami vystřižených scén.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace