Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Amazing Spider-Man: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Doc Cock byl megacool, na to bacha
236832
Doc Cock byl megacool, na to bacha
1 0
reagovat
no jako celkově záporáci v Raimoho trilogii i Lizzard byly vědátoři nebo vědecké pokusy ,kteří si nakonci uvědomili že to celý posrali a že to o co se celou dobu snažili nemá už dál cenu.Záporáci ve Spidermanovi pořád nic moc.Snad jen Goblin v podání Wilema Dafoua byl cool
Lizarda bych přirovnal k Octopusovi .V tomhle filmu nešlo o záporáka ale o Spidermana resp Petra Parkra
Třeba v TDK tam jasně převišovala postava Jokera nad Batmanem ale tady se tvurci zaměřili na hlavního hrdinu a byla to moc fajn.At do druhýho dílu přivedou nějakýho psychouše ve stylu Jokera nebo Banea

a teda na konci jsem ani nedoufal v tu větu co řekně Peter Parker a Gwen se usměje
spíš jsem čekal konec že se
na konci objeví nějaká zrzka
takže love story může dále pokračovat mezi Spidermanem a Gwen
236831
no jako celkově záporáci v Raimoho trilogii i Lizzard byly vědátoři nebo vědecké pokusy ,kteří si nakonci uvědomili že to celý posrali a že to o co se celou dobu snažili nemá už dál cenu.Záporáci ve Spidermanovi pořád nic moc.Snad jen Goblin v podání Wilema Dafoua byl cool Lizarda bych přirovnal k Octopusovi .V tomhle filmu nešlo o záporáka ale o Spidermana resp Petra Parkra Třeba v TDK tam jasně převišovala postava Jokera nad Batmanem ale tady se tvurci zaměřili na hlavního hrdinu a byla to moc fajn.At do druhýho dílu přivedou nějakýho psychouše ve stylu Jokera nebo Banea a teda na konci jsem ani nedoufal v tu větu co řekně Peter Parker [spoiler]a Gwen se usměje[/spoiler] spíš jsem čekal konec že se [spoiler] na konci objeví nějaká zrzka[/spoiler] takže [spoiler]love story může dále pokračovat mezi Spidermanem a Gwen[/spoiler]
0 0
reagovat
Buďme upřímní - i takový Flash měl víc hloubky, než Dr. Connors. ;)
236822
Buďme upřímní - i takový Flash měl víc hloubky, než Dr. Connors. *;)*
1 0
reagovat
Nejspíš je to tím, že jsem fakt čekl sračku a po prvním traileru jsem se odmítal koukat na další. Po wallpaperu Lizarda jsem dostal záchvat smíchu a řekl si, že pokud to nebude dobře hodnocený, tak na to ani nepáchnu.
Každopádně jsem včera zašel, po převelikým přemlouvání, a musím říct, že ne že bych byl nadšenej, ale rozhodně mile překvapanej a film jsem si užil. Je to jenom minimálně horší než Raimiho jednička, a každopádně na hony lepší než trojka.
Andy byl perfektní, Gwen docela pěkná ale jinak na facku (hlavně vypadal tak na třicet a ne na 17!!!), Horner snad nejlepší in-movie soundtrack od Statečnýho srdce, Zorra a Nepřítele před branami. První přibližně půlka hodně dobrá. Pak se to trošku zvrtlo, ale "čekaná" na Lizarda to zase rozřízla.
Škoda, že Connors nebyl víc akční, ale stejně mu přece nešlo o zabíjení lidí, když je chtěl přetvořit na Lizardy... Takže tady ty výkřiky o jeho trapnosti jsou mnohem trapnější. To, jak se choval přesně zapadá do jeho agendy...
Mohlo to být lepší ale myslím, že od začátku byl hlásanej film spíš na postavy a ne na akci.
Byť mi to občas přišlo blbě sestříhaný, tak určitě 7/10

P.S.: Jeřábová scéna FTW!
236813
Nejspíš je to tím, že jsem fakt čekl sračku a po prvním traileru jsem se odmítal koukat na další. Po wallpaperu Lizarda jsem dostal záchvat smíchu a řekl si, že pokud to nebude dobře hodnocený, tak na to ani nepáchnu. Každopádně jsem včera zašel, po převelikým přemlouvání, a musím říct, že ne že bych byl nadšenej, ale rozhodně mile překvapanej a film jsem si užil. Je to jenom minimálně horší než Raimiho jednička, a každopádně na hony lepší než trojka. Andy byl perfektní, Gwen docela pěkná ale jinak na facku (hlavně vypadal tak na třicet a ne na 17!!!), Horner snad nejlepší in-movie soundtrack od Statečnýho srdce, Zorra a Nepřítele před branami. První přibližně půlka hodně dobrá. Pak se to trošku zvrtlo, ale "čekaná" na Lizarda to zase rozřízla. Škoda, že Connors nebyl víc akční, ale stejně mu přece nešlo o zabíjení lidí, když je chtěl přetvořit na Lizardy... Takže tady ty výkřiky o jeho trapnosti jsou mnohem trapnější. To, jak se choval přesně zapadá do jeho agendy... Mohlo to být lepší ale myslím, že od začátku byl hlásanej film spíš na postavy a ne na akci. Byť mi to občas přišlo blbě sestříhaný, tak určitě 7/10 P.S.: Jeřábová scéna FTW!
1 0
reagovat

5/10

Jaj, to byla tragedie. Mam hrozne rad Raimiho jednicku a v ramci moznosti jsem si uzival prvnich ctyricet minut "trochu jineho originu". Vsechno to patrani a objevovani je cool, i kdyz ho trochu kali vztah Gwen a Petera. Herci samozrejme hraji super, Webb si je v dialozich jisty, ale co ten prechod z "neznam tvoje jmeno" v "chci te na miste svliknout a slizat z tebe med" behem jedine sceny, bez jakychkoliv dalsich podnetu?

par spoileru

Stejne tak nevysvetlitelne se uslapnuty Peter zmeni v maskovaneho jerka (scena "jen si tady tak poletuju"), ktery prudi nejen policii a "nevinne zlodejicky" (tahle linie se stryckovym vrahem uplne vysumi, pricemz zpusob jakym Parker pusti toho zlodeje je mnohem stupidnejsi nez v Raimiho verzi), zpusobi smrt hned dvou klicovych postav (pote co si necha naprosto nelogicky sundat masku pred sefem policie), chova se jako nevdecny spratek vuci teticce, ale... nakonec mu vsichni odpusti a berou ho jako skveleho Spider-Mana. Sorry, ale tohle nekdo hodne blbe kratil a pusobi to mnohem rusiveji nez prumerne CGI. Jak mam Webbovi bastit i tu slusnou hereckou chemii, kdyz Gwen po pohrbu otce navstivi Petera, ktery ji da pomerne necitlive kopacky, nacez ona bez hnuti brvou rekne tu vec o prisaze. Sorry, takhle se ani teenager s nejvetsi hrosi kuzi po smrti otce nezachova. Nektere emoce tu zkratka maji nulovou hloubku a fuserina, se kterou je nekdo slepil dohromady, je i na hollywoodsky blockbuster zarazejici. Film drzici pohromade na dobre slovo se v posledni pulhodine totalne zhrouti do sebe, kdyz zacne chrlit jerabove klise, napravene zaporaky (Sandman hadr), vykasle se hned na nekolik linii zaroven, uplne vypusti klicovou novinarskou subzapletku (ktera dela v comicsu nejen humor, ale dulezite socialni podlozi) a predevsim totalne pohori v tom, aby predstavil hrdinu jako sympataka.

Garfielduv Parker by hlavne potreboval profackovat. Beru cele to tema zmateneho teenagera, jenze i ve chvili kdy Parker utrousi posledni hlasku (sliby, co se porusuji jsou ty nejlepsi ze vsech slibu) je porad jen nezodpovednym frackem, jehoz superschopnosti mu trochu prerustaji pres hlavu.

Uff, vecer povinny maraton Raimiho trilogie. I ta trojka je alespon guilty. Tohle je proti ni hotove slepe strevo.
236797
Jaj, to byla tragedie. Mam hrozne rad Raimiho jednicku a v ramci moznosti jsem si uzival prvnich ctyricet minut "trochu jineho originu". Vsechno to patrani a objevovani je cool, i kdyz ho trochu kali vztah Gwen a Petera. Herci samozrejme hraji super, Webb si je v dialozich jisty, ale co ten prechod z "neznam tvoje jmeno" v "chci te na miste svliknout a slizat z tebe med" behem jedine sceny, bez jakychkoliv dalsich podnetu? par spoileru Stejne tak nevysvetlitelne se uslapnuty Peter zmeni v maskovaneho jerka (scena "jen si tady tak poletuju"), ktery prudi nejen policii a "nevinne zlodejicky" (tahle linie se stryckovym vrahem uplne vysumi, pricemz zpusob jakym Parker pusti toho zlodeje je mnohem stupidnejsi nez v Raimiho verzi), zpusobi smrt hned dvou klicovych postav (pote co si necha naprosto nelogicky sundat masku pred sefem policie), chova se jako nevdecny spratek vuci teticce, ale... nakonec mu vsichni odpusti a berou ho jako skveleho Spider-Mana. Sorry, ale tohle nekdo hodne blbe kratil a pusobi to mnohem rusiveji nez prumerne CGI. Jak mam Webbovi bastit i tu slusnou hereckou chemii, kdyz Gwen po pohrbu otce navstivi Petera, ktery ji da pomerne necitlive kopacky, nacez ona bez hnuti brvou rekne tu vec o prisaze. Sorry, takhle se ani teenager s nejvetsi hrosi kuzi po smrti otce nezachova. Nektere emoce tu zkratka maji nulovou hloubku a fuserina, se kterou je nekdo slepil dohromady, je i na hollywoodsky blockbuster zarazejici. Film drzici pohromade na dobre slovo se v posledni pulhodine totalne zhrouti do sebe, kdyz zacne chrlit jerabove klise, napravene zaporaky (Sandman hadr), vykasle se hned na nekolik linii zaroven, uplne vypusti klicovou novinarskou subzapletku (ktera dela v comicsu nejen humor, ale dulezite socialni podlozi) a predevsim totalne pohori v tom, aby predstavil hrdinu jako sympataka. Garfielduv Parker by hlavne potreboval profackovat. Beru cele to tema zmateneho teenagera, jenze i ve chvili kdy Parker utrousi posledni hlasku (sliby, co se porusuji jsou ty nejlepsi ze vsech slibu) je porad jen nezodpovednym frackem, jehoz superschopnosti mu trochu prerustaji pres hlavu. Uff, vecer povinny maraton Raimiho trilogie. I ta trojka je alespon guilty. Tohle je proti ni hotove slepe strevo.
5/10
1 0
reagovat
Film je po všech možných ukázkách trochu zklamání, protože to zprvu vypadalo, že se vydá trochu jinou cestou než jeho předchůdce, ale nakonec se držel přesně v jeho kolejích. Škoda. Plus ještě malé mínus za mě je naprosto klišé sekvence jeřábové cesty, která až moc bila do očí.
Na druhou stranu pozorovat Garfileda byla radost, neskutečně si to užíval a spolu Emmou film neuvěřitelně táhli dopředu.
Takže za mě 6/10 a zajímalo by mě co by se stalo, kdyby Raimi před 10 roky obsadil Andyho. :)
236790
Film je po všech možných ukázkách trochu zklamání, protože to zprvu vypadalo, že se vydá trochu jinou cestou než jeho předchůdce, ale nakonec se držel přesně v jeho kolejích. Škoda. Plus ještě malé mínus za mě je naprosto klišé sekvence jeřábové cesty, která až moc bila do očí. Na druhou stranu pozorovat Garfileda byla radost, neskutečně si to užíval a spolu Emmou film neuvěřitelně táhli dopředu. Takže za mě 6/10 a zajímalo by mě co by se stalo, kdyby Raimi před 10 roky obsadil Andyho. *:)*
1 0
reagovat
Naprosto totožné pocity jako RainMakeR... i včetně té poznámky k hudbě :) navíc viděno v originále v Imaxu, takže bych klidně přihodil hvězdičku navíc... a ohledně zmíněné úměry mezi kvalitou filmu a záporákem, to neplatilo ani u Avengers a neplatí ani tady, Lizard byl celý film jaksi vedlejší a vůbec mi to nevadilo, pro mě osobně to byl film hlavně o Peterovi a Gwen a z toho hlediska to fungovalo parádně.
236784
Naprosto totožné pocity jako RainMakeR... i včetně té poznámky k hudbě :) navíc viděno v originále v Imaxu, takže bych klidně přihodil hvězdičku navíc... a ohledně zmíněné úměry mezi kvalitou filmu a záporákem, to neplatilo ani u Avengers a neplatí ani tady, Lizard byl celý film jaksi vedlejší a vůbec mi to nevadilo, pro mě osobně to byl film hlavně o Peterovi a Gwen a z toho hlediska to fungovalo parádně.
1 0
reagovat
Všetky scény medzi Andym a Emmou super, najlepšia partnerská chémia za veľmi dlhú dobu, už od ich prvého stretnutia človek čaká, kedy si strhnú masku a tú hot minisukňu a vrhnú sa na seba.

Zvyšok filmu zlátanina, ktorá nedáva žiadny zmysel a miestami (hlavne vďaka extrémne debilnému zloduchovi) skĺzava až do trápnosti.

Takých 6/10 a Raimi víťazí na celej čiare.
236782
Všetky scény medzi Andym a Emmou super, najlepšia partnerská chémia za veľmi dlhú dobu, už od ich prvého stretnutia človek čaká, kedy si strhnú masku a tú hot minisukňu a vrhnú sa na seba. Zvyšok filmu zlátanina, ktorá nedáva žiadny zmysel a miestami (hlavne vďaka extrémne debilnému zloduchovi) skĺzava až do trápnosti. Takých 6/10 a Raimi víťazí na celej čiare.
1 0
reagovat
Tak jsem se vrátil z kina a musim říct že se mi to jako fanouškovi Spider-man .... líbilo , bylo tam pár comicsových kiksů a pár věcí který mě fakt štvaly třeba Spideyho věčný sundávání masky a trošku lhostejnost k tajné identitě , ale celkově vzato obstojnej reboot na jehož pokračování se těším :)
236780
Tak jsem se vrátil z kina a musim říct že se mi to jako fanouškovi Spider-man .... líbilo , bylo tam pár comicsových kiksů a pár věcí který mě fakt štvaly třeba Spideyho věčný sundávání masky a trošku lhostejnost k tajné identitě , ale celkově vzato obstojnej reboot na jehož pokračování se těším *:)*
1 0
reagovat
236778
http://www.vulture.com/2012/05/how-much-screen-time-does-each-avenger-get.html
0 0
reagovat
Tie kecy, ze "Avengers = Iron Man 3" su uplne neopodstatnene, na jednom webe son videl vypocitany cas jednotlivych postav na obrazovke a Cap a Widow dostali viac priestoru ako Tony.
236774
Tie kecy, ze "Avengers = Iron Man 3" su uplne neopodstatnene, na jednom webe son videl vypocitany cas jednotlivych postav na obrazovke a Cap a Widow dostali viac priestoru ako Tony.
1 0
reagovat

7/10

Relativní spokojenost. Garfield je mnohem lepší Spiderman než Maguire, ke každému poskakování a ráně přidá hlášku a hraje to s neuvěřitelnou lehkostí, ale toho losera jsem mu nevěřil ani vteřinu (toho zas Maguire zvládal brilantně). Proto štěstí, že je za losera asi tak dvacet minut (první scéna ve škole tragická) a po kousnutí už mu to jde parádně. Jinak zbytek je taková klasická blockbusterová nálož, nijak nevybočuje z řady, sem tam potěší pěkným prohoupnutím nad Manhattanem, ale to je tak všechno. Ze stereotypu to neuvěřitelně tahá až Garfield a Emma. Škoda, že si to zkrátka muselo projít tím "origin syndromem", stihnout všechno důležité a k tomu teprve přidat něco nového, nicméně jako set-up na (snad) nářezovou dvojku to funguje víc než dobře.
236772
Relativní spokojenost. Garfield je mnohem lepší Spiderman než Maguire, ke každému poskakování a ráně přidá hlášku a hraje to s neuvěřitelnou lehkostí, ale toho losera jsem mu nevěřil ani vteřinu (toho zas Maguire zvládal brilantně). Proto štěstí, že je za losera asi tak dvacet minut (první scéna ve škole tragická) a po kousnutí už mu to jde parádně. Jinak zbytek je taková klasická blockbusterová nálož, nijak nevybočuje z řady, sem tam potěší pěkným prohoupnutím nad Manhattanem, ale to je tak všechno. Ze stereotypu to neuvěřitelně tahá až Garfield a Emma. Škoda, že si to zkrátka muselo projít tím "origin syndromem", stihnout všechno důležité a k tomu teprve přidat něco nového, nicméně jako set-up na (snad) nářezovou dvojku to funguje víc než dobře.
7/10
1 0
reagovat
Film byl celou tu dobu velmi průměrný, i když tam bylo několik kvalitních scén, ale i úletů. Bohužel mé hodnocení ovlivnili jeřáby a tak jsem do konce filmu spíše nadával. Dále také záporák byl velmi bídný na dnešní dobu. V životě tento film už nechci vidět 5/10
236755
Film byl celou tu dobu velmi průměrný, i když tam bylo několik kvalitních scén, ale i úletů. Bohužel mé hodnocení ovlivnili jeřáby a tak jsem do konce filmu spíše nadával. Dále také záporák byl velmi bídný na dnešní dobu. V životě tento film už nechci vidět 5/10
1 0
reagovat

KarelR

Životnost naší přesluhující planety je už příliš krátká na to, aby internetový lid stačil zmoudřet.

Koukni se na mě :D
236752
Životnost naší přesluhující planety je už příliš krátká na to, aby internetový lid stačil zmoudřet. Koukni se na mě *:D*
KarelR
1 0
reagovat

Fixer

Uf, už jsem si myslel, že internetový lid zmoudřel a nikdo dávno není tak slepej, aby Avengers označoval jako Iron Mana 3. Díky za vrácení do reality... :)
236751
Uf, už jsem si myslel, že internetový lid zmoudřel a nikdo dávno není tak slepej, aby Avengers označoval jako Iron Mana 3. Díky za vrácení do reality... :)
Fixer
1 0
reagovat

Fixer

OK, tak jsem zpátky z kina a jsem nadšený. Film na mě působí jako pravá komiksárna a vše funguje tak, jak má. Raimiho trilogie se pro mě ustupuje do pozadí k filmům, které mě nenadchly či se mi nelíbily, ale vděčím jim za start žánru či něco nového, což jeho Spider-Man 1 (zbytek už ne) bezesporu byl. Nový Spider-Man u mě vzbudil dokonce více nadšení, jak Avengers (resp. Iron Man 3). Zatím je to pouze popromítací nadšení a čekám, že do rána z toho vystřízlivím a uvědomím si nějaké chyby či mouchy, ale v tuhle chvíli mě nic nenapadá.
236750
OK, tak jsem zpátky z kina a jsem nadšený. Film na mě působí jako pravá komiksárna a vše funguje tak, jak má. Raimiho trilogie se pro mě ustupuje do pozadí k filmům, které mě nenadchly či se mi nelíbily, ale vděčím jim za start žánru či něco nového, což jeho Spider-Man 1 (zbytek už ne) bezesporu byl. Nový Spider-Man u mě vzbudil dokonce více nadšení, jak Avengers (resp. Iron Man 3). Zatím je to pouze popromítací nadšení a čekám, že do rána z toho vystřízlivím a uvědomím si nějaké chyby či mouchy, ale v tuhle chvíli mě nic nenapadá.
Fixer
1 0
reagovat
Tak teraz sa bojím, že mne sa to bude páčiť. :D
236749
Tak teraz sa bojím, že mne sa to bude páčiť. *:D*
1 0
reagovat
Jinak v tom filmu jsou dvě scény, který ho krásně vystihujou... "kakao", který bylo naprosto, naprosto super. A potom "jeřáby", které musel napsat Alvin Sargent a snad ještě musel brát ze trojky. Jako snad všechny scény se Spíďou.
236748
Jinak v tom filmu jsou dvě scény, který ho krásně vystihujou... [spoiler]"kakao", který bylo naprosto, naprosto super. A potom "jeřáby", které musel napsat Alvin Sargent a snad ještě musel brát ze trojky. Jako snad všechny scény se Spíďou.[/spoiler]
1 0
reagovat
Karel: Asi jsem natvrdlej, ale... to mohl být jedině Norman Osborn s parkinsonem, ne?
236746
Karel: [spoiler]Asi jsem natvrdlej, ale... to mohl být jedině Norman Osborn s parkinsonem, ne?[/spoiler]
1 0
reagovat

6.5/10

Tak já se hodně těšil, ale teď musím přiznat, že je ten film úplně zbytečnej. Po jedničce a dvojce (která ale hodně zestárla) jsem měl vždycky "wow" pocit, ale tohle chvílema připomínalo spíš trojku. Faktem je, že nehrát tam Andrew Garfield a Emma Stone, tak to snad ani nejsem schopen dokoukat. Ty jejich společný scény to strašně táhnou a doufám, že se na DVD dočkáme toho "prvního rande". Děravé je to neskutečně a likviduje to jakékoliv pokusy o "osudovost". Jo a Lizard je totálně lame, nefunkční, zbytečnej. No jo... kdyby s tímhle obsazením Marc Webb raději natočil "jen" 'dramatic rom-com' zasazenou na střední. To by pro mě asi byl film roku.
236745
Tak já se hodně těšil, ale teď musím přiznat, že je ten film úplně zbytečnej. Po jedničce a dvojce (která ale hodně zestárla) jsem měl vždycky "wow" pocit, ale tohle chvílema připomínalo spíš trojku. Faktem je, že nehrát tam Andrew Garfield a Emma Stone, tak to snad ani nejsem schopen dokoukat. Ty jejich společný scény to strašně táhnou a doufám, že se na DVD dočkáme toho "prvního rande". Děravé je to neskutečně a likviduje to jakékoliv pokusy o "osudovost". Jo a Lizard je totálně lame, nefunkční, zbytečnej. No jo... kdyby s tímhle obsazením Marc Webb raději natočil "jen" 'dramatic rom-com' zasazenou na střední. To by pro mě asi byl film roku.
6.5/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se