Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku DC comicsárny jsou v troubě

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

martia

Hawkman by byl dobrý možná jako kvalitní scifi komiksárna, kde jak správně tvrdíš. On je jeden z nej řezníků v komiksech, ale též nej smolařů.
Jinak Booster Gold :D Byla by to dobrá komedie, ale opravdu nevím jestli má na to, aby sám fungoval ve filmu. Lidé by ho dobře nepřijmuli.
236836
Hawkman by byl dobrý možná jako kvalitní scifi komiksárna, kde jak správně tvrdíš. On je jeden z nej řezníků v komiksech, ale též nej smolařů. Jinak Booster Gold *:D* Byla by to dobrá komedie, ale opravdu nevím jestli má na to, aby sám fungoval ve filmu. Lidé by ho dobře nepřijmuli.
martia
0 0
reagovat
Hawkeye s prvky Bullseye (trefím cokoli čímkoli a takový ten mercenary typ) je jen v Ultimate univerzu. On i kostým, který měl ve filmu, vycházel z Ultimate verze.

Green Arrow teď dostal sólový seriál, tak jsem zvědavý, jak se s tím poprali. Pokud bude mít úspěch, budou ho znát lidi i mimo USA.

A co se týče více Flashů, myslím, že by si klidně mohli vzít příklad z DC Animated Uni. a smíchat je dohromady (byl to sice Wally, ale pracoval jako forenzní technik).

Co takhle Booster Gold? To by mohla být dobrá komedální sci-fi, ne? Nebo Hawkman, to je správný řezník.
236830
Hawkeye s prvky Bullseye (trefím cokoli čímkoli a takový ten mercenary typ) je jen v Ultimate univerzu. On i kostým, který měl ve filmu, vycházel z Ultimate verze. Green Arrow teď dostal sólový seriál, tak jsem zvědavý, jak se s tím poprali. Pokud bude mít úspěch, budou ho znát lidi i mimo USA. A co se týče více Flashů, myslím, že by si klidně mohli vzít příklad z DC Animated Uni. a smíchat je dohromady (byl to sice Wally, ale pracoval jako forenzní technik). Co takhle Booster Gold? To by mohla být dobrá komedální sci-fi, ne? Nebo Hawkman, to je správný řezník.
0 0
reagovat

Elhonzo

Green Arrow je pokládán za lepšího z toho důvodu, že zkrátka ve vyhodnocení mnoha komiksových čtenářů se drtivě dostal na první místo. Jako jeho schopnosti s lukem jsou na odlišném levelu oproti Hawkovi. Ještě dodám, že on neporušuje pravidlo nezabíjej čili lepší vzor. V boji jeden na jednoho není na úrovni se světovou špičkou, ale lůzr to není. Často chodí do blízkého boje.

Barry Allana jsem pojal rovnou jako policistu, protože by byl zajímavější než jen jako technik. On sám často uvažuje, jako policista. Jinak ano jsou 4 Flashové, ale jen dva fungovali v JLA a byli velmi populární. Pochybuji že by někdo šáhl po originálním Jay Carrickovi z JSA (max jako vedlejší postava) nebo Bart Allenovi, který byl Flashem půl dne.
236806
Green Arrow je pokládán za lepšího z toho důvodu, že zkrátka ve vyhodnocení mnoha komiksových čtenářů se drtivě dostal na první místo. Jako jeho schopnosti s lukem jsou na odlišném levelu oproti Hawkovi. Ještě dodám, že on neporušuje pravidlo nezabíjej čili lepší vzor. V boji jeden na jednoho není na úrovni se světovou špičkou, ale lůzr to není. Často chodí do blízkého boje. Barry Allana jsem pojal rovnou jako policistu, protože by byl zajímavější než jen jako technik. On sám často uvažuje, jako policista. Jinak ano jsou 4 Flashové, ale jen dva fungovali v JLA a byli velmi populární. Pochybuji že by někdo šáhl po originálním Jay Carrickovi z JSA (max jako vedlejší postava) nebo Bart Allenovi, který byl Flashem půl dne.
Elhonzo
0 0
reagovat
Elessar07:
Tak já mám za to že Flashové jsou 4 (dámskou verzi nepočítám) a Barry Allan není detektiv ale forenzní technik pro polici .A jenom proto že je Green Arrow starších bych neřek že je lepší než Hawkeye možná je bohatší ale Hawkeye je ostrostřelec dokáže střílet perfektně se vším (něco jako Bullseye ) a vždy se trefí Arrow má jen ten luk , navíc je vytrénovaný v boji muže proti muži od samotného Captaina Americi .

Myslim že Dc to bude mít těžký a z téhle filmové krize se jen tak nedostane hodně postav má potenciál ale v týmovce je ještě nevidim , Batman jím jen přetejká , Green Lanterns tvorové s nejmocnější zbraní ve vesmíru která dokáže stvořit cokoliv si majitel zamene zní taky slibně , pak skaucký Superman ... no budiž , poněkud rozporuplnou Wonder Woman si moc představit nedokážu , Aquaman v podstatě kopírka Namora z marvelu a ještě né moc dopilovaná , a pak je tu Martian Manhunter postava od který bych si sliboval docela dost kdyby se jí někdo správně chopil . Každopádně myslím že by se Dc (respektive WB) mělo ještě chvíli držet v animovaných a videoherních vodách tam nad Marvelem docela vedou .
236776
Elessar07: Tak já mám za to že Flashové jsou 4 (dámskou verzi nepočítám) a Barry Allan není detektiv ale forenzní technik pro polici .A jenom proto že je Green Arrow starších bych neřek že je lepší než Hawkeye možná je bohatší ale Hawkeye je ostrostřelec dokáže střílet perfektně se vším (něco jako Bullseye ) a vždy se trefí Arrow má jen ten luk , navíc je vytrénovaný v boji muže proti muži od samotného Captaina Americi . Myslim že Dc to bude mít těžký a z téhle filmové krize se jen tak nedostane hodně postav má potenciál ale v týmovce je ještě nevidim , Batman jím jen přetejká , Green Lanterns tvorové s nejmocnější zbraní ve vesmíru která dokáže stvořit cokoliv si majitel zamene zní taky slibně , pak skaucký Superman ... no budiž , poněkud rozporuplnou Wonder Woman si moc představit nedokážu , Aquaman v podstatě kopírka Namora z marvelu a ještě né moc dopilovaná , a pak je tu Martian Manhunter postava od který bych si sliboval docela dost kdyby se jí někdo správně chopil . Každopádně myslím že by se Dc (respektive WB) mělo ještě chvíli držet v animovaných a videoherních vodách tam nad Marvelem docela vedou .
0 0
reagovat

Gorecki

zapomněl jsem zareagovat

Batmana řešit nebudeme tam je materiálu na několik let jen se musí vybrat herec a charakter se komiksově pojmout tak jak má.

Wonder Woman - Já sám jsem začal číst její komiksy nedávno a nic moc, přesto se to nějak stále rozjíždí (10 kapitola). Tato princezna je dcerou královny Amazonek a všemocného boha Dia čili nějaká vysvětlovačka, kde sebrala schopnosti není důležitá. Zkrátka tento ženský Thor využívá oproti hrdinům se super sílou jako Superman a spol své schopnosti odlišněji. Kombinuje svoji sílu s válečným bojovým stylem, něco jako Xena. Jinak to laso používá málokdy a když ano tak to vypadá dobře. Ohledně té čelenky co tu byla zmíněna, už není tolik vidět, když ji měla přes celé čelo, je docela už dost nevýrazná.

doporučil bych tuto ukázku jejího filmu a ještě jeden tento boj
link
link

Ohledně Robina jsem řekl všechno, ale ještě dodám toto. Každý to byl trénován Batmanem, tak se chová skoro stejně jako on. Je střídavě vážný (záleží na věku) a vždy plánuje napřed. Je to jedna z nejpopulárnějších postav.

Green Lanterna - Tady je nutný opravdu kvalitní scénář, ale prsten a lucerna není zrovna problém, tento fakt už je ve světě funguje už před Druhou Světovou. Celý jeho svět je velmi komplikovaný a málokdo ví, že existují další řady Lanternů, kteří se charakterizují svým vlastním chováním. Zelená je vůle, Žlutá strach, Rudá hněv, Modrá naděje, Fialová lítost, Růžová láska, Černá smrt, Bílá život. Každé zařazení je něčím specifické a též mezi sebou hodně válčí, tento fakt mělo být pokračováním filmového zpracování.

Captain Marvel to je spíše ta postava, která teda dokáže namlátit Supíkovi, ale on zrovna není ten co by se hodil do filmů. To spíše jeho úhlavní nepřítel Black Adam je koukatelnější charakter, který by mohl být pokládán za antihrdinu.
Cyborg to není samostatná komiksová postava, vždy musí být v nějaké týmovce
Green Arrow - Je zase oproti Hawkeyemu starší asi o 20 let a je lepší. Tady má poněkud smůlu.


Já bych klidně viděl mít svůj vlastní film chváleného Swamp Thinga, Animal Mana, Aquamana, zmiňovaného Nightwinga, týmovka Teen Titans, týmovka Suicide Squad, otec Rorschacha The Question, Sandman, Batwoman (toto není Batgirl), Deathstroke, Lobo,

236771
zapomněl jsem zareagovat Batmana řešit nebudeme tam je materiálu na několik let jen se musí vybrat herec a charakter se komiksově pojmout tak jak má. Wonder Woman - Já sám jsem začal číst její komiksy nedávno a nic moc, přesto se to nějak stále rozjíždí (10 kapitola). Tato princezna je dcerou královny Amazonek a všemocného boha Dia čili nějaká vysvětlovačka, kde sebrala schopnosti není důležitá. Zkrátka tento ženský Thor využívá oproti hrdinům se super sílou jako Superman a spol své schopnosti odlišněji. Kombinuje svoji sílu s válečným bojovým stylem, něco jako Xena. Jinak to laso používá málokdy a když ano tak to vypadá dobře. Ohledně té čelenky co tu byla zmíněna, už není tolik vidět, když ji měla přes celé čelo, je docela už dost nevýrazná. doporučil bych tuto ukázku jejího filmu a ještě jeden tento boj http://www.youtube.com/watch?v=lPlSdns_n1E http://www.youtube.com/watch?v=1O6kzFeagNw Ohledně Robina jsem řekl všechno, ale ještě dodám toto. Každý to byl trénován Batmanem, tak se chová skoro stejně jako on. Je střídavě vážný (záleží na věku) a vždy plánuje napřed. Je to jedna z nejpopulárnějších postav. Green Lanterna - Tady je nutný opravdu kvalitní scénář, ale prsten a lucerna není zrovna problém, tento fakt už je ve světě funguje už před Druhou Světovou. Celý jeho svět je velmi komplikovaný a málokdo ví, že existují další řady Lanternů, kteří se charakterizují svým vlastním chováním. Zelená je vůle, Žlutá strach, Rudá hněv, Modrá naděje, Fialová lítost, Růžová láska, Černá smrt, Bílá život. Každé zařazení je něčím specifické a též mezi sebou hodně válčí, tento fakt mělo být pokračováním filmového zpracování. Captain Marvel to je spíše ta postava, která teda dokáže namlátit Supíkovi, ale on zrovna není ten co by se hodil do filmů. To spíše jeho úhlavní nepřítel Black Adam je koukatelnější charakter, který by mohl být pokládán za antihrdinu. Cyborg to není samostatná komiksová postava, vždy musí být v nějaké týmovce Green Arrow - Je zase oproti Hawkeyemu starší asi o 20 let a je lepší. Tady má poněkud smůlu. Já bych klidně viděl mít svůj vlastní film chváleného Swamp Thinga, Animal Mana, Aquamana, zmiňovaného Nightwinga, týmovka Teen Titans, týmovka Suicide Squad, otec Rorschacha The Question, Sandman, Batwoman (toto není Batgirl), Deathstroke, Lobo,
Gorecki
0 0
reagovat
Mel Džibsn
Constatntin jede už natvrdo v DC v týmu zvaném Justice League Dark
236770
Mel Džibsn Constatntin jede už natvrdo v DC v týmu zvaném Justice League Dark
0 0
reagovat
A nezapomeňte na Vertigo, kde mají Sandmana a Constantina.
236769
A nezapomeňte na Vertigo, kde mají Sandmana a Constantina.
0 0
reagovat
david.ehm.struh chce chemii, tak tedy dobrá. Co třeba Justice League a charakteristika členů.

Superman - Ten může být vyobrazen 2 způsoby. Buď jako skaut nebo jako reportér neboli chlapík, který je ticho a sleduje zpovzdálí.

Batman - Chlapík, který je vůdce, ale nechce být vůdce. Udělá cokoliv, aby splnil svůj cíl a vždy je připraven. Nikomu nevěří, i když je jeho nej kamarád pravý opak Superman. Špatně se snese s Green Lanternem/Hal Jordanem. Vždy když něco řekne, tak to stojí za to.

Wonder Woman - Inteligentní, i když na způsob Thora, kde zkrátka jde do boje po hlavě. Špatně zapadá do společnosti a má slabost vůči Batmanovi. Řekl bych, že je velmi tvrdohlavá a rázná.

Flash - Jsou dva. Wally West je největší hláškař a podceňuje situace. Originál Barry Allen je zase nej kamarád s Green Lanternem. Je ten typ, kde se nechce s nikým dostat do hádky a všechny kolem umírňuje, což je často také vtipné. On sám je detektiv, ale na toho zlého policistu si nikdy hrát neuměl. Často se velmi vyptává, ale není to ten typ co převezme iniciativu.

Green Lantern/Hal Jordan - Arogantní blbec, který se snaží udělat na ostatní dojem. Nemusí se s Batmanem. Je hlučný a poněkud dobrý vůdce. Nebojí se obětovat a bojovat do posledního dechu. Často ostatní hodnotí bez toho, aby je znal. Též bych ho považoval za toho hláškaře.

Aquaman - Lidé se mu smějí, ale nikdo neví že jeho komiksy v současnosti jsou velmi populární. Je ten typ nevšímejte si mě nemám čas a často bývá tichý.

236768
david.ehm.struh chce chemii, tak tedy dobrá. Co třeba Justice League a charakteristika členů. Superman - Ten může být vyobrazen 2 způsoby. Buď jako skaut nebo jako reportér neboli chlapík, který je ticho a sleduje zpovzdálí. Batman - Chlapík, který je vůdce, ale nechce být vůdce. Udělá cokoliv, aby splnil svůj cíl a vždy je připraven. Nikomu nevěří, i když je jeho nej kamarád pravý opak Superman. Špatně se snese s Green Lanternem/Hal Jordanem. Vždy když něco řekne, tak to stojí za to. Wonder Woman - Inteligentní, i když na způsob Thora, kde zkrátka jde do boje po hlavě. Špatně zapadá do společnosti a má slabost vůči Batmanovi. Řekl bych, že je velmi tvrdohlavá a rázná. Flash - Jsou dva. Wally West je největší hláškař a podceňuje situace. Originál Barry Allen je zase nej kamarád s Green Lanternem. Je ten typ, kde se nechce s nikým dostat do hádky a všechny kolem umírňuje, což je často také vtipné. On sám je detektiv, ale na toho zlého policistu si nikdy hrát neuměl. Často se velmi vyptává, ale není to ten typ co převezme iniciativu. Green Lantern/Hal Jordan - Arogantní blbec, který se snaží udělat na ostatní dojem. Nemusí se s Batmanem. Je hlučný a poněkud dobrý vůdce. Nebojí se obětovat a bojovat do posledního dechu. Často ostatní hodnotí bez toho, aby je znal. Též bych ho považoval za toho hláškaře. Aquaman - Lidé se mu smějí, ale nikdo neví že jeho komiksy v současnosti jsou velmi populární. Je ten typ nevšímejte si mě nemám čas a často bývá tichý.
0 0
reagovat
Ja si myslím, že by bolo treba najprv reštartnúť Batmana v komiksovejšom štýle a na konci daného filmu odkázať na vznik Justice League. Prípadne ešte dvojka Supermana (alebo tá možno ešte pred Batmanom) a potom tímovka. Ale v prvom rade nesmie byť Man of Steel sračka. Každopádne to, že WB a DC nás neplánujú zásobovať každoročne niekoľkými priemernými filmami ako u Marvelu, beriem pozitívne. Ono IMHO kľudne postačí jeden ultimátny náser raz za 2-3 roky.
236767
Ja si myslím, že by bolo treba najprv reštartnúť Batmana v komiksovejšom štýle a na konci daného filmu odkázať na vznik Justice League. Prípadne ešte dvojka Supermana (alebo tá možno ešte pred Batmanom) a potom tímovka. Ale v prvom rade nesmie byť Man of Steel sračka. Každopádne to, že WB a DC nás neplánujú zásobovať každoročne niekoľkými priemernými filmami ako u Marvelu, beriem pozitívne. Ono IMHO kľudne postačí jeden ultimátny náser raz za 2-3 roky.
0 0
reagovat

david.ehm.struh

Asi naozaj budes laik, ked napises koninu ako "Batman jde přes mrtvoly".
236764
Asi naozaj budes laik, ked napises koninu ako "Batman jde přes mrtvoly".
david.ehm.struh
0 0
reagovat
Podle mě by se měli rovnou vytasit s týmovkou, kterou by táhli hlavně přes supermana a batmana, ostatní by se svezli. Potom už by si s nima mohli dělat co by se zachtělo, i sólovky.
236763
Podle mě by se měli rovnou vytasit s týmovkou, kterou by táhli hlavně přes supermana a batmana, ostatní by se svezli. Potom už by si s nima mohli dělat co by se zachtělo, i sólovky.
0 0
reagovat

KarelR

Thor u mna presiel len kvoli bohatej a "uveritelnej" mytologii (vybornych hercov nespominam, z tych by mohol tazit aj DC) a z Cap Am je presne taka vynimka ktorej nikto neveril a vysla (u mna nie;) a riskovali s nou, lebo bol nevyhnutny pre Avengers. Ale ved drzim im palce, budu to mat tazke:)
236762
Thor u mna presiel len kvoli bohatej a "uveritelnej" mytologii (vybornych hercov nespominam, z tych by mohol tazit aj DC) a z Cap Am je presne taka vynimka ktorej nikto neveril a vysla (u mna nie;) a riskovali s nou, lebo bol nevyhnutny pre Avengers. Ale ved drzim im palce, budu to mat tazke:)
KarelR
0 0
reagovat
Já si teda dovedu představit funkční Wonder Woman, Green Arrowa, Flashe a Green Lanterna. Stačí odvážnějc upravit kostýmy, klidně na úkor comicsový věrnosti (Lantern může zahodit škrabošku a bejt jenom ve vesmíru, Wonder Woman nepořebuje čelenku ani polobrnění atd.), a udělat to co nejvíc žánrově (Flash jako detektivka, Arrow jako nějakej revenge thriller šmrncnutej "hoodovkou"...). A tuhle víru házím čistě na to, že na plátně fungovalo předtím "nezfilmovatelný" duo Thor a Kapitán Amerika. Jen si vzpomeňte, kolik lidí od začátků těch projektů tvrdilo, že to budou naprosto směšný srágory. A obě ty postavy imho prošly dost v pohodě.
236766
Já si teda dovedu představit funkční Wonder Woman, Green Arrowa, Flashe a Green Lanterna. Stačí odvážnějc upravit kostýmy, klidně na úkor comicsový věrnosti (Lantern může zahodit škrabošku a bejt jenom ve vesmíru, Wonder Woman nepořebuje čelenku ani polobrnění atd.), a udělat to co nejvíc žánrově (Flash jako detektivka, Arrow jako nějakej revenge thriller šmrncnutej "hoodovkou"...). A tuhle víru házím čistě na to, že na plátně fungovalo předtím "nezfilmovatelný" duo Thor a Kapitán Amerika. Jen si vzpomeňte, kolik lidí od začátků těch projektů tvrdilo, že to budou naprosto směšný srágory. A obě ty postavy imho prošly dost v pohodě.
0 0
reagovat
Oni můžou klidně chcát kameny ale stejně bude důležité, ať jsou to pořádné charaktery. Schopnosti nejsou nic. Právě u marvelu je nejlepší ta chemie mezi postavami. V DC mi (ale jsem taky lajk) přijde jen zajímavé to tření mezi správňáckým supermanem a ne-zas-tak-správňáckým Batmanem (co se týče přístupu, Batman jde přes mrtvoly, to Supík ne).
236765
Oni můžou klidně chcát kameny ale stejně bude důležité, ať jsou to pořádné charaktery. Schopnosti nejsou nic. Právě u marvelu je nejlepší ta chemie mezi postavami. V DC mi (ale jsem taky lajk) přijde jen zajímavé to tření mezi správňáckým supermanem a ne-zas-tak-správňáckým Batmanem (co se týče přístupu, Batman jde přes mrtvoly, to Supík ne).
0 0
reagovat

Elessar07

Dik moc. Kedze vidim ze si fanusik, budem sa snazit byt taktnejsi:)

Batmana sme tu uz mali v troch podobach (filmovych), mozno tam je dalsi potencial, ale zaujimaju ma skor nove postavy. Superman trosku nudny, uvidime Man of Steel. Wonder woman, Robin, proste sa mi tie postavy zdaju malo zaujimave alebo fakt cheesy (laso). Mjolnir ma nejaky mytologicky zaklad a je proste viac cool:)

Green Lantern imho by potreboval priam zazracny scenar (prsten a lampas?) ale druhu sancu asi zak skoro nedostane. Mozno to je fakt tym, ze ich nepoznam az tak podrobne, ale len podla strucneho prehladu na wikipedii (basic history a superschopnosti) tak vidim dost suchoty medzi tymi ikonickymi postavami, ktore by dnesny divak dokazal uniest. Co tam teda mame?

Captain Marvel (velmi podobny schopnostami Supermanovi), Aquaman je terc vtipov a uz ho natocil Cameron;), Green Arrow v podstate Hawkeye, Supergirl/Batgirl lacna obdoba, Cyborg taky Iron man, Plastic Man - Reed Richards z F4.
Swamp Thing by mohlo byt zaujimave, aj Flasha si viem predstavit. Preto som myslel skor na ine menej zname postavy, ktore su mozno zaujimavejsie a nie su len obdobou niecoho od Marvelu (nehadam sa teraz ci bola skor sliepka alebo vajce;)
236759
Dik moc. Kedze vidim ze si fanusik, budem sa snazit byt taktnejsi:) Batmana sme tu uz mali v troch podobach (filmovych), mozno tam je dalsi potencial, ale zaujimaju ma skor nove postavy. Superman trosku nudny, uvidime Man of Steel. Wonder woman, Robin, proste sa mi tie postavy zdaju malo zaujimave alebo fakt cheesy (laso). Mjolnir ma nejaky mytologicky zaklad a je proste viac cool:) Green Lantern imho by potreboval priam zazracny scenar (prsten a lampas?) ale druhu sancu asi zak skoro nedostane. Mozno to je fakt tym, ze ich nepoznam az tak podrobne, ale len podla strucneho prehladu na wikipedii (basic history a superschopnosti) tak vidim dost suchoty medzi tymi ikonickymi postavami, ktore by dnesny divak dokazal uniest. Co tam teda mame? Captain Marvel (velmi podobny schopnostami Supermanovi), Aquaman je terc vtipov a uz ho natocil Cameron;), Green Arrow v podstate Hawkeye, Supergirl/Batgirl lacna obdoba, Cyborg taky Iron man, Plastic Man - Reed Richards z F4. Swamp Thing by mohlo byt zaujimave, aj Flasha si viem predstavit. Preto som myslel skor na ine menej zname postavy, ktore su mozno zaujimavejsie a nie su len obdobou niecoho od Marvelu (nehadam sa teraz ci bola skor sliepka alebo vajce;)
Elessar07
0 0
reagovat
Tyller
Flash jen neběhá. Jeho celý organizmus je zrychlený tedy za chvíli dokáže toho velmi mnoho např. skopat chlapíka do kuličky. Též vidí vše zpomaleně čili díky své rychlosti udělá toho mnoho. Dokáže též rozvibrovat celé své tělo i cizí předměty a tak může procházet i zdmi. Též se dostává se svojí rychlostí do jiných realit a časových období.

Raději rovnou vložím jeden boj, kde bojuje s chlapíkem stejné rychlosti
link


Počkat proč bychom měli zapomínat na Robina, když jich je rovnou 4 a nový Batman jednou bude.

1. Nightwing asi nej vůdce a dědic Batmanovi kápi. Už sám rok a půl Batmanem byl. Je též velmi populární z důvodu toho, že zkrátka s ním stárnete. Nejdříve mladý nezkušený Robin potom dospělý chlapík, který už je samostatný. Jinak založil a vedl několik týmovek.
link

2. Red Hood, ten který byl umlácen Jokerem a vrácen k životu. Klasický antihrdina, který může být vyobrazen různorodě.
link

3. Red Robin třetí Robin má též poněkud tragický život a bude časem nejlepší detektiv na světě. Je z nich nejoblíbenější.
link

4. Damian Wayne současný Robin a má problémy se ovládat, aby někoho nezabil. Je to syn Bruce a Talii Al Ghul
link

Wonder Woman v současnosti má už uspokojující kostým
link
- podle komiksů by Thor též vypadal trochu jinak, tak proč né ona
link
236743
Tyller Flash jen neběhá. Jeho celý organizmus je zrychlený tedy za chvíli dokáže toho velmi mnoho např. skopat chlapíka do kuličky. Též vidí vše zpomaleně čili díky své rychlosti udělá toho mnoho. Dokáže též rozvibrovat celé své tělo i cizí předměty a tak může procházet i zdmi. Též se dostává se svojí rychlostí do jiných realit a časových období. Raději rovnou vložím jeden boj, kde bojuje s chlapíkem stejné rychlosti http://www.youtube.com/watch?v=Ql6Kjkqi3x0 Počkat proč bychom měli zapomínat na Robina, když jich je rovnou 4 a nový Batman jednou bude. 1. Nightwing asi nej vůdce a dědic Batmanovi kápi. Už sám rok a půl Batmanem byl. Je též velmi populární z důvodu toho, že zkrátka s ním stárnete. Nejdříve mladý nezkušený Robin potom dospělý chlapík, který už je samostatný. Jinak založil a vedl několik týmovek. http://www.postavy.cz/nightwing/ 2. Red Hood, ten který byl umlácen Jokerem a vrácen k životu. Klasický antihrdina, který může být vyobrazen různorodě. http://www.postavy.cz/jason-todd/ 3. Red Robin třetí Robin má též poněkud tragický život a bude časem nejlepší detektiv na světě. Je z nich nejoblíbenější. http://www.postavy.cz/tim-drake/ 4. Damian Wayne současný Robin a má problémy se ovládat, aby někoho nezabil. Je to syn Bruce a Talii Al Ghul http://www.postavy.cz/damian-wayne/ Wonder Woman v současnosti má už uspokojující kostým http://www.postavy.cz/obrazky/wonder-woman-79455.jpg - podle komiksů by Thor též vypadal trochu jinak, tak proč né ona http://www.comicvine.com/wonder-woman/29-2048/wonderwoman/92-666269/
0 0
reagovat

Elesnar07

Otázkou však ostáva ako tieto postavy predať davu?
On je rozdiel medzi multimiliardárom čo má cool zbroj a terénák a chlapíkom čo vie "len" dobre behať.

Na robina aj napriek jeho potenciálu (v under the red hood bol parádny) môžme ako už bolo spomenuté rovno zabudnúť.:-

A u Wonder woman si neviem predstaviť uspokojivú prerábku kostýmu. :D
236737
Otázkou však ostáva ako tieto postavy predať davu? On je rozdiel medzi multimiliardárom čo má cool zbroj a terénák a chlapíkom čo vie "len" dobre behať. Na robina aj napriek jeho potenciálu (v under the red hood bol parádny) môžme ako už bolo spomenuté rovno zabudnúť.*:-* A u Wonder woman si neviem predstaviť uspokojivú prerábku kostýmu. *:D*
Elesnar07
0 0
reagovat
Elessare, sice jsem se neptal já, ale i tak díky za odpověď, zajímavé počtení.

Je docela zajímavé, že všechny uvedené postavy jsem znal, a to nejsem žádný fanoušek ani znalec DC - ať už z filmů, nebo her (Batman: Arkham Asylum a Arkham City, DC Universe Online).
236734
Elessare, sice jsem se neptal já, ale i tak díky za odpověď, zajímavé počtení. Je docela zajímavé, že všechny uvedené postavy jsem znal, a to nejsem žádný fanoušek ani znalec DC - ať už z filmů, nebo her (Batman: Arkham Asylum a Arkham City, DC Universe Online).
0 0
reagovat
Gorecki odpoví ti znalec :D
Je těžké říci jestli jsou jejich postavy zajímavé a mají potenciál, ale jsou na stejné úrovni jako postavy z Marvelu. Nechci tvrdit tady něco, jako "ty neznáš tento charakter" a takové další kecy. Jen řeknu toto, kdyby by nebyli zajímavé, tak proč se ještě dnes jejich komiksy prodávají (před druhou světovou až do dnes). Dodám, že jejich komiksy nečtou zrovna děti, ale už spíše dospělý.
Jinak v Kingdom Comes dostali všichni minimální prostor, protože je všichni už znali, není to zrovna komiks pro s prominutím začátečníka v tomto světě + se jedná o odlišnou realitu (DC jich má dost, ale lépe slepené než Marvel)

Jinak kdo je použitelný z tohoto světa?
Jako vždy řeknu Batman. Přesto zatím jej nikdo nevyobrazil v pravém obrazu. Nolan z něj udělal jen chlapíka s výcvikem a zbrojí, kde je ale intelekt a detektivní schopnosti......Celý tento svět je ještě více temný než ve filmech, kde Bruce Wayne nepracuje sám. Zde začnu vyjmenovávat postavy, které jsou kvalitní, protože Batman je jejich zdrojem.
Nightwing
Každý asi řekne toho neznám, ale znáte. Jedná se o prvního Robina (jsou rovnou 4). Tato postava je něco jako spojení Spider-Mana s Batmanem.
link
V celém Gothamu je mnoho dalších hrdinů, kteří by mohli táhnout či se jen objevit ve filmu, jen se toho všichni bojí, díky Schumacherovi:(. Ve stručnosti jde o postavy bez schopností, ale prudce inteligentní. Vzpomeňme si na Rorschach z Watchmenů, který byl kvalitním detektivem jen byl tak trochu už magor.

Dále je velmi zajímavý Flash. Jeho charakter není ničím vyjímečný, ale jeho schopnosti naopak dělají z tohoto hrdiny něco víc oproti svým kolegům. Kdo dokáže celé letadlo s lidmi rozvibrovat, aby prošlo mostem? :)) Jinak tento chlapík většinou udělá něco nemožného/překvapujícího a proto je tak oblíbený.

Wonder Woman je ženský opak Thora (ona sama je starším charakterem) až na to, že se kolem ní točí spíše řečtí bohové. Thor prošel, tak proč né ona, když je jednoznačně inteligentnější a v boji možná silnější.

Green Lantern jeho svět je velmi komplikovaný a někdy temný. Kdyby se chtělo tak by z toho to světa mohlo být druhé Star Wars 8) Samotný film byl shit z důvodu několika scenáristů a tak celý děj fungoval jako jeden mizerný slepenec. Především chyběl záporák, který se začal klubat na svět až v závěru filmu.
236733
Gorecki odpoví ti znalec *:D* Je těžké říci jestli jsou jejich postavy zajímavé a mají potenciál, ale jsou na stejné úrovni jako postavy z Marvelu. Nechci tvrdit tady něco, jako "ty neznáš tento charakter" a takové další kecy. Jen řeknu toto, kdyby by nebyli zajímavé, tak proč se ještě dnes jejich komiksy prodávají (před druhou světovou až do dnes). Dodám, že jejich komiksy nečtou zrovna děti, ale už spíše dospělý. Jinak v Kingdom Comes dostali všichni minimální prostor, protože je všichni už znali, není to zrovna komiks pro s prominutím začátečníka v tomto světě + se jedná o odlišnou realitu (DC jich má dost, ale lépe slepené než Marvel) Jinak kdo je použitelný z tohoto světa? Jako vždy řeknu Batman. Přesto zatím jej nikdo nevyobrazil v pravém obrazu. Nolan z něj udělal jen chlapíka s výcvikem a zbrojí, kde je ale intelekt a detektivní schopnosti......Celý tento svět je ještě více temný než ve filmech, kde Bruce Wayne nepracuje sám. Zde začnu vyjmenovávat postavy, které jsou kvalitní, protože Batman je jejich zdrojem. Nightwing Každý asi řekne toho neznám, ale znáte. Jedná se o prvního Robina (jsou rovnou 4). Tato postava je něco jako spojení Spider-Mana s Batmanem. http://www.postavy.cz/nightwing/ V celém Gothamu je mnoho dalších hrdinů, kteří by mohli táhnout či se jen objevit ve filmu, jen se toho všichni bojí, díky Schumacherovi*:(*. Ve stručnosti jde o postavy bez schopností, ale prudce inteligentní. Vzpomeňme si na Rorschach z Watchmenů, který byl kvalitním detektivem jen byl tak trochu už magor. Dále je velmi zajímavý Flash. Jeho charakter není ničím vyjímečný, ale jeho schopnosti naopak dělají z tohoto hrdiny něco víc oproti svým kolegům. Kdo dokáže celé letadlo s lidmi rozvibrovat, aby prošlo mostem? *:))* Jinak tento chlapík většinou udělá něco nemožného/překvapujícího a proto je tak oblíbený. Wonder Woman je ženský opak Thora (ona sama je starším charakterem) až na to, že se kolem ní točí spíše řečtí bohové. Thor prošel, tak proč né ona, když je jednoznačně inteligentnější a v boji možná silnější. Green Lantern jeho svět je velmi komplikovaný a někdy temný. Kdyby se chtělo tak by z toho to světa mohlo být druhé Star Wars *8)* Samotný film byl shit z důvodu několika scenáristů a tak celý děj fungoval jako jeden mizerný slepenec. Především chyběl záporák, který se začal klubat na svět až v závěru filmu.
0 0
reagovat
Čo viem tak minimálne Batman so Supermanom majú dost veľký potenciál (Čo sme už v prípade Batmana konieckoncov videli hned niekoľkokrát) Z ďalších postáv by mohli napríklad konečne reštartovať takého Spawna...Ale to sa asi nikdy nestane.
236731
Čo viem tak minimálne Batman so Supermanom majú dost veľký potenciál (Čo sme už v prípade Batmana konieckoncov videli hned niekoľkokrát) Z ďalších postáv by mohli napríklad konečne reštartovať takého Spawna...Ale to sa asi nikdy nestane.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se