Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robocop: První virální video a v něm ED-209


ikona
st39.6
Virální kampaň nového Robocopa se naplno rozjíždí. Odhaluje nový design robopoldy? 

Prvních záběrů z restartovaného Robocopa se ještě nějaký ten pátek nedočkáme, rozjetá pre-produkce ale dala už teď, rok a čtvrt před kinopremiérou vzniknout prvnímu virálnímu videu. To dává nahlédnout na modernizovaný design mašin - podívat se můžete na testovací jízdu ED-209 (který očividně vyrostl a nedělá mu problém jediným pohledem zlikvidovat tank) a příslib tajemného strážce zákona jménem RC-2000.

Na Robocopa v jeho celé kráse nás režisér Padilha mrknout nenechá, ven ale pustil několik rychle prostřihaných detailů, podle kterých to vypadá, že se můžeme těšit na kompletní redesign plechového superhrdiny. O jaké části Robocopa se ve videu jedná, nelze podle záběrů odhadnout (koleno, nárt, ucho ... kdo ví?), nicméně to vypadá, že studio režisérovi Elitní jednotky povolilo docela radikální změny. Černé kovy v kombinaci s rudými diodkami, spousta záhybů, tohle asi bude jiný Robocop, než na kterého jsme zvyklí.

Pokud máte ve městě problémy se zločinem, OmniCorp ED-209 nabízí už teď.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace