Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 10: Nejlépe placení herci Hollywoodu


ikona
st39.6
leonardo dicapriotom cruise
Kdo si kolik vydělá při plnění nemožných misí a rychlém a zběsilém drandění? 

Časopis Forbes vybalil další žebříček , který nám dává nahlédnout do peněženek Hollywoodských celebrit. Zatímco před dvěma týdny prozradil, které herečky patří mezi ty nejlépe placené v americké továrně na sny a kolik si která vydělá, tentokrát spočítal výdělky herců. Je to o dost těsnější žebříček a hlavně: Jsou v něm podstatně vyšší čísla.

Na to první se prostřílel Tom Cruise, který vydělal ohromujících $75 milionů - to je asi jeden a půl miliardy, tedy několikanásobek toho, co stačí vydělat několik desítek generací nadprůměrné české rodiny za celý život. A dvojnásobek toho, co si vydělal Leonardo DiCaprio, který se v poslední době zaměřuje hlavně na náročnější projekty. Za normálních okolností by asi Cruise opět navštívil Oprah a radostí by skákal do stropu, jenže teď má spíš starosti.

Katie Holmes se s ním totiž rozvedla (údajně proto, aby sebe a svou dceru distancovala od scientologické církve), což znamená, že bude nemalá část Cruisových výplat putovat do její kapsy. Cruise navíc bude muset platit nemalé výživné, pokud mu ale bude kariéra šlapat tak jako doposud, asi ho to nemusí moc zajímat.

A co zbytek žebříčku? Někoho by mohla překvapit přítomnost Adama Sandlera. Ano, točí solidní hrůzy, ale ty hrůzy mu furt vydělávají. Mark Wahlberg pak za sebou má docela úspěšné zářezy (Contraband sice proletěl kiny téměř bez povšimnutí, stačil přitom ale vydělat čtyřnásobek rozpočtu), což neplatí o Lautnerovi na desátém místě. Asi není potřeba připomínat, který film mu tolik vydělal, že?

Kompletní žebříček:

1. Tom Cruise - $75 milionů

2. Leonardo DiCaprio - $37 milionů

3. Adam Sandler - $37 milionů

4. Dwayne Johnson - $36 milionů

5. Ben Stiller - $33 milionů

6. Sacha Baron Cohen - $30 milionů

7. Johnny Depp - $30 milionů

8. Will Smith - $30 milionů

9. Mark Wahlberg - $27 milionů

10. Taylor Lautner - $26.5 milionu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace