Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #147 o Prometheovi a Titanicu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak trénovala posádka Promethea? Vykrádá Aaron Sorkin sám sebe? A proč se netěšíme na herní Expendables? 

Neděle? Výplach!

Titanic týdne
Videa z "Jak to mělo skončit" nacházíte ve výplachu pravidelně. A ani tenhle nebude výjimkou, protože se banda talentovaných a zatraceně vtipných animátorů podívala na zoubek samotnému Cameronovu Titanicu.

 

Chuck Norris týdne
Chuck Norris je pojem, který jen tak něco nezastaví. Stárnoucí akční hvězdu letos uvidíme v Expendables 2, něco nám ale říká, že tam zase tolik prostoru nedostane. Proto se víc těšíme na jeho jiný nový film. Jmenuje se... Chuck Norris! A upoutávku najdete tady.

Spider-Man týdne
Stan Lee se už dlouho nazývá králem cameí, a v novém Spider-Manovi zjistíte, že má možná i pravdu. Teď se ale mimoto posouvá o level výš, protože z něj je hratelná postava ve Spideyho nové videohře. A víte co? Zvládá úplně to samé co Peter Parker!

Znělka týdne
Na Comedy Central si s propagací umějí řádně vyhrát. Osmá sezóna Futurama tam proto neodstartovala jen tak, ale předcházela jí reklama, v níž pár šikovných lidí zhmotnilo její slavné intro. Paráda.

 

Videohra týdne
První Postradatelní vtrhli do kin bez toho, aby jim kryla záda nějaká laciná videohra. Dvojka ale takové štěstí očividně mít nebude, takže se dnes můžete seznámit s herními Expendables 2, kteří vypadají... no, škoda slov.

Výcvik týdne
O logických kiksech v Prometheovi se toho namluvilo a napsalo dost a dost. Někdo je snáší, někoho ukrutně štvou... a někoho jednoduše inspirují k tomu, aby si z nich dělal srandu. Takže, jak vypadal výcvik posádky tohohle vědeckého superkorábu?

Bizarnost týdne
Nemám ponětí, co jsou BET Awards, a vlastně mě to ani moc nezajímá. Samuel L. Jackson to ale očividně ví, protože je bude moderovat. A jak lépe na takovou událost nalákat, než si vzít růžovou paruku a zpívat? Mace Windu se právě otáčí v hrobě...

 

Robocop týdne
Peteru Wellerovi stačila jediná role, v níž povětšinou ukazoval jenom svojí bradu, aby se stal legendou. Rozhodně ale neusíná na vavřínech. Hraje v novém Star Treku, režíroval jeden z posledních dílů House, a když má volnou chvíli, rád si stoupne za mikrofon a vysvětluje, proč nový Robocop nejspíš nedopadne dobře. To nejlepší ale obvykle dělá až potom, když se rozhodne šít do toho, jak se natáčí hollywoodské scény v autě. Pravda pravdoucí!

Sorkinismy týdne
Aaron Sorkin je jedním z nejuznávanějších scenáristů současnosti. Když ale dáváte dohromady stovky televizních epizod, někdy se můžete trochu opakovat. Jak moc? Podle následujícího videa má Sorkin docela dost oblíbených frází, které do svých děl cpe horem dolem. No, dokud to jsou kvalitní podívané, vlastně nám to ani moc nevadí, že? 

Duel týdne
Minulý týden jsme se vás ptali, koho byste rádi viděli na režijní sesli Jurského parku 4. Kandidátů jste vymysleli docela hodně, nejčastěji ale padalo jméno J. J. Abrams. Až se s ním příště uvidíme, určitě mu to dáme vědět.

Dnes to bude o něco osobnější. Chtěli bychom totiž vědět, jak je na tom vaše okolí s filmovými trailery. Pouštíte je doma rodičům/sourozencům/kamarádům, aby věděli, jaké pecky se blíží do kin, a mohli se na ně těšit dlouho dopředu? Nebo je upoutávky nezajímají a případnou návštěvu biografu řeší až podle volného času a aktuálního programu? Do předmětu napište ANO/NE (pouštím/nepouštím) a nezapomeňte se rozepsat o tom, jak to u vás přesně probíhá.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace