Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Superman bok po boku


ikona
KarelR
batmanlegosuperman
Animovaný lego film vypadá čím dál tím lépe. 

OK, ten nadpis byl maličko podraz. U Warner Bros. zatím nedali zelenou ani Justice League, ani léta zvažované týmovce Batmana a Supermana. Na filmový projekt, ve kterém tyhle dvě superhrdinské ikony poprvé stanou bok po boku, se ale netěšíme o moc méně. Půjde totiž o chystaný lego film od režisérů animákové pecky Zataženo, občas trakaře a komediálního hitu 21 Jump Street.

Tak tak, Phil Lord a Chris Miller nám v únoru 2014 představí svět slavných dánských kostiček, ve kterém si tohle duo může vyhrát podobně, jako na ostrově, kde prší jídlo. Lego: The Piece of Resistance dlouho halila rouška příběhového tajemství. Nyní ale víme, že film bude o obyčejném lego panáčkovi Emmetovi (Chris Pratt z Moneyballu), kterého si spletou se slavným MasterBuilderem. A musí se proto se skupinkou hrdinů vydat na pouť, jejímž cílem je poražení zlého tyrana, který chce celý lego svět slepit dohromady.

Pořád sice nevíme, kdo přesně v té skupince bude. Její členové ale ve filmu potkají tuny známých lego postaviček, mezi kterými budou i Batman a Superman. Je to malý licencový sen, o jehož splnění se asi zdálo málokomu. Protože ale tihle dvě postavy prodávají miliony lego her a stavebnic, není se moc čemu divit.

To nejlepší každopádně teprve přichází. Jak jste nejspíš pochopili z obrázků, Batmana namluví Will Arnett (geniální obsazení!), a pokud se sladí diáře, Supermanovi propůjčí hlas Channing Tatum. Lepší základ dabérského obsazení si těžko představit. Musíme tedy doufat, že ani ostatní figurky nepřijdou zkrátka.

Máte nějaké tipy, koho byste v lego filmu chtěli slyšet? Netřeba se ostýchat, Warneři do něj očividně můžou nacpat kdekoho a kdeco. Klidně i comeback Harryho Pottera nebo vlastní Piráty z Karibiku!

---

Vytáhni v hospodě: Takhle si to Superman s Batmanem dávají v lego videohrách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace