Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karlovy Vary: Co neminout na fesťáku


ikona
Mr. Hlad
karlovy varymffkv
47. ročník filmového festivalu v Karlových Varech je už za dveřmi. A my pro vás máme pár tipů.  

I letos najdete v Karlových Varech podstatnou část redakce MovieZone a protože víme, že není žádná sranda vybrat v programu to nejlepší a nejzajímavější, rozhodli jsme se udělat tuhle těžkou práci za vás a v tomhle článku vám krátce doporučíme několik věcí, které byste neměli minout. Začneme filmy, které se do našich kin pravděpodobně v blízké budoucnosti dostanou. Máme tu hodně chválenou novinku Stevena Soderbergha Bez kalhot, dále pak čerstvou šílenost Davida Cronenberga s Robertem Pattinsonem v hlavní roli Cosmopolis, nejnovějšího Woodyho Allena Do Říma s láskou, šílené sci-fi Iron Sky, nářezový Zátah (The Raid), osobité Moonrise Kingdom Wese Andersona nebo hvězdně obsazenou gangsterku Země bez zákona.

Rozhodně ale stojí za pozornost i starší nebo méně nápadné snímky. Zajít si můžete třeba na legendární Žert, slavného Lawrence z Arábie nebo kultovní Hoří, má panenko. Dále je tu domácí a zajímavě vypadající Polski film, dokument o hudební ikoně Marley nebo o fotbalu Dva nula. Za pozornost určitě stojí i retrospektiva věnovaná Jeanu-Pierru Melvillovi, kde uvidíte třeba Druhý dech nebo Armádu stínů, případně Trnkova loutková verze Starých pověstí českých. Zkrátka je toho dost.

Pokud sami máte nějaké tipy, neváhejte a podělte se o ně v diskusi. A fesťák si užijte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace