Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: to nejlepší z nového Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
spider-man
Pětadvacetiminutový sestřih z klipů, trailerů a TV spotů prozrazuje víceméně vše z nového Spideyho. Chcete ušetřit za lístek do kina? Klikněte si 

The Amazing Spider-Man byl pro letošek tím třetím comicsovým filmem a věděli to všichni. Na Avengers se nechytal co se epičnosti týče, Batman zase sází na uzavření trilogie. Vedle těhle dvou je restart pavoučí série prostě jen další comics, který by se s trochou štěstí mohl povést, ale jednoduše to není tak těžká váha, s jakou vyrukovali u Marvelů nebo Christopher Nolan. A u Sony to moc dobře věděli, a tak se rozhodli dávkovat divákům trailery, klipy a TV spoty v množství větším než malém. A teď se jim to nevyplatilo.

Člověk, který si říká The Sleepy Skunk, se totiž rozhodl všechny dosud uveřejněné materiály sestříhat tak, aby z toho byl víceméně film. Takže tu teď máme 25 minut, ze kterých si uděláte nejspíš sakra dobrý obrázek o novém Spideym a vlastně nejspíš už ani nemusíte do kina. Je tu všechno. Vztahy, zvraty, významné dialogové scény i bitky. A u Sony teď někdo nejspíš mlátí hlavou o zeď, protože tohle video poslouží propagaci filmu podobně, jako kdyby unikl workprint nebo něco podobného. Marketingové oddělení chtělo dostat film k lidem, ale že to dopadne až takhle, nejspíš nikoho nenapadlo. Každopádně půlhodinu se Spider-Manem, spoilery a pravděpodobně s tím nejlepším, co výsledek v kině nabídne, si můžete vychutnat sami. Dokud to video někdo nestáhne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace