Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 10: Nejlépe placené herečky Hollywoodu


ikona
KarelR
top 10
Které dámy doma přehrabují miliony vidlemi? 

Časopis Forbes si libuje v počítání peněz. A nejen těch, které sám nashromáždí. Pravidelně také mapuje výdělky celebrit, a jeho nejnovější žebříček se zaměřuje na hollywoodské krasotinky. Která z nich vydělala mezi květnem 2011 a květnem 2012 nejvíc peněz? Možná vás to překvapí, ale... Bella opět zasahuje.

Tak tak, Kristen Stewart si letos naposledy užívá prominentní místo ve finančních (a jiných) topkách. Pátý díl Twilightu z ní opět udělal o něco výnosnější partii, a když k tomu připočtete její výplatu za Sněhurku a lovce, dostanete krásných 34,5 milionů dolarů. O půl mega tím přeskočila Cameron Diaz, jíž na druhé místo vynesl především obrovský úspěch Zkažené účy. Její podíl z tržeb, jež dosáhly 216 milionů dolarů (film stál přitom skromnou dvacítku), musel být zatraceně vysoký.

Až o devět milionů níž se nachází Sandra Bullock, kterou jsme sice v kinech viděli jen v dramatu Neuvěřitelně hlasitě a nesmírně blízko. Její procentuální doplatky za hitovku Zrození šampiona ale silně úřadovaly ještě loni, a společně s výplatou za Cuaronovu sci-fi Gravity dala dohromady víc než čtvrtá Angelina. Té je ale nejspíš dost jedno, že při svojí absenci na plátně vydělala jenom dvacítku. Hlavně že jí Brad požádal o roku a mohla se tak objevit na 78 (!) obálkách časopisů.

Ve zbylé šestici hereček potom najdeme mix populárních jistot (Julia Roberts, Meryl Streep, Jennifer Aniston), stále ještě neodepsanou Sarah Jessicu Parker a dvě menší překvápka. 18 milionů si domů odnesla Charlize Theron, která se letos vrátila na výsluní se Sněhurkou, lovcem a Prometheem. No a dvanáctku musí nějak rozházet komediantka Kristen Wiig, která sepsala a herecky odtáhla megahit Ženy sobě. Velká gratulace, takhle se buduje filmová kariéra!

Celý žebříček tedy vypadá takhle:

1. Kristen Stewart - $34.5 milionu
2. Cameron Diaz - $34 milionů
3. Sandra Bullock - $25 milionů
4. Angelina Jolie - $20 milionů
5. Charlize Theron - $18 milionů
6. Julia Roberts - $16 milionů
7. Sarah Jessica Parker - $15 milionů
8. Meryl Streep - $12 milionů
9. Kristen Wiig - $12 milionů
10. Jennifer Aniston - $11 milionů

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace