Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Staronové multikino v Praze


ikona
imf
kino
Královsky vybavená čtyřsálovka otevírá již zítra! 

Nevšimli jste si žádných zpráv v tisku nebo zvěstí o tom, že se něco staví? Aby ne, v pražském obchodním centru Hostivař totiž už dávno kino stálo. Místní multiplex byl po Novodvorské druhým oficiálně zavřeným kinem v Praze (v obou bylo často pusto a prázdno, což z nich dělalo má oblíbená kina - kde jinde máte celý sál pro sebe za cenu jedné vstupenky?). Cinema City ho zavřela krátce poté, co koupila kina od Palace Cinemas. No a teď se Hostivař vrací zpátky původním majitelům pod názvem nového labelu Premiere Cinemas.

David Horáček, ex-šéf Palace Cinemas, slibuje v případě Premiere Cinemas úplně novou koncepci a nejmodernější multikino v Praze. Má se čím ohánět - poster boxy jsou tu digitální, sálů je pořád osm, ale to vybavení - kromě nových sedaček a polstrování je to 7.1 zvuk ve všech sálech a... teď to přijde... 4K projektory od Sony. Samozřejmě s možností promítat 3D (ve čtyřech sálech). Nevím, jestli Premiere Cinemas bude mít možnost získávat nativní 4K kopie (zas tak moc jich nekoluje), ale třeba nejnovější Spidey ve 4K by mohl být vizuálním orgasmem. Horáček navíc v tiskovce slibuje do konce roku i "3D zvuk". Těžko říct, o co jde, ale mohl by to snad být chystaný Dolby Atmos, který si před pár týdny odbyl premiéru v Los Angeles a všichni z něj byli paf? To by byl velký trumf.

Kino otvírá své brány v neděli, ale už teď můžete mrknout na jeho webové stránky. Jsou hodně retro, ale nabízejí všechny informace, které jsou potřeba. Držím Horáčkovi palce, protože jde do nerovného boje, navíc na periferii, kde se kinu dlouhodobě nedařilo. Pokud ale Premiere Cinemas nabídne pestrý program jako za starých dobrých časů Palace (Blackboxy, PFF a další akce), možná svého diváka přiláká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace