Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam se Transformeři vydají napočtvrté?


ikona
KarelR
michael baytransformers 4
Michael Bay nehodlá nic rebootovat. 

Tak, a pěkně zpátky k robotům. Michael Bay dotočil Pain & Gain, což znamená jediné - může pomalu zažít pracovat na Transformerech 4, kteří vtrhnou do kin 27. července 2014. Už dlouho víme, že film dostane nové lidské hrdiny (Jason Statham mezi nimi ale nejspíš nebude), a že otevře novou trilogii, jíž si bude moct dle libosti (vážně!) dokončit nějaký nový režisér. Bay teď ale navíc potvrdil, že čtyřka nezapomene na události předchozích dílů.

"Není to reboot," prohlásil největší žijící milovník explozí na otevíračce nové transformeří atrakce. "To slovo k tomu nesedí. Nechci tomu říkat 'reboot', protože si pak lidé myslí, že točíme něco jako nového Spider-Mana. Že začínáme od začátku, což není pravda. Jen se po příběhu minulých tří filmů vydáváme novým směrem." Onen nový směr by ale neměl znamenat jen kompletní výměnu hereckého ansámblu. Čeká nás prý i menší změna prostředí.

Jaká? No přeci další a tentokrát snad i delší výlet mimo planetu Zemi: "Zní to jako správný směr, ne? Chci se vydat do vesmíru, ale zase z toho nechci mít příliš velkou sci-fi. Pořád se chci držet při zemi, protože právě to dělá tyhle filmy tak přístupné." Kdekdo by se s Bayem asi hádal, 'při zemi' je to poslední, co by k většině transformeří trilogie pasovalo. Vydělané miliardy mu ale tak nějak dávají za pravdu, tudíž dozajista ví, co dělá.

I přes to překvapuje informace, že téměř dvousetmilionový rozpočet třetích Transformerů neporoste nahoru. Místo toho má být čtyřka o nějakých 30 mega levnější, což pravděpodobně znamená absolutně neznámé obsazení a použití známých robotů místo prací na kupě zbrusu nových plechových hrdinů. Koneckonců dobře víme, že si Bay může dovolit pokračovat bez Shii, Megan, Rosie a vůbec kohokoliv. Stačí, aby v teaseru mohutně promluvil Optimus Prime a Bumblebeee se složil na Camaro, a kina budou zase plná.

---

Vytáhni v hospodě: Michael Bay sní v CGI. Aneb uhni, Chucku!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace