Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První fotky: Cruise, Transformeři a další pecky


ikona
Mr. Hlad
angelina jolieben stillerobliviontom cruicetransformers
První fotky a obrázky z Transofmers 4, Maleficent, Oblivionu a The Secret Life of Walter Mitty 

Letošní letní sezóna se teprve rozjíždí, ale už je potřeba začít pomalu připravovat diváky na tu další, případně se nebát servírovat jim i něco ze vzdálenější budoucnosti. A tím dnes začneme. Třetí Transformeři sice spoustu lidí docela naštvali, ale dokázali vydělat hodně peněz, takže čtyřka byla víceméně jistá. K návratu se nechal ukecat i Michael Bay (tentokrát opravdu naposledy, čestný pionýrský!), ale dočkáme se nových hrdinů a prý i pozměněného designu robotů. Premiéra je 27. června 2014 a my máme první promo plakát.

PO KLIKNUTÍ NA OBRÁZKY UVIDÍTE VÍC

To Toma Cruise a jeho akční sci-fi Oblivion uvidíme výrazně dřív, do kin totiž dorazí už 26. dubna příštího roku. Cruise si tu zahraje muže, jenž má za úkol na povrchu zdecimované planety opravovat stroje, ale shodou náhod tu najde tajemnou ženu, která s sebou přináší hromadu problémů. Režíruje tvůrce nového Trona Joseph Kosinski a na netu se objevilo pár fotek z natáčení, na nichž je vedle Cruise i Olga Kurylenko.

Ben Stiller režíruje a hraje hlavní roli v remaku filmu z roku 1947 The Secret Life of Walter Mitty. Hlavním hrdinou je nudný páprda, který pracuje v novinách a není s ním žádná sranda. A on to moc dobře ví, takže si dokáže sakra hodně užívat, když sní. Jednoho dne ho ale čeká skutečné dobrodružství. Vedle Stillera uvidíme Kristen Wiig, Adama Scotta, Shirley MacLaine nebo Seana Penna, film dorazí do kin příští rok na Vánoce.

No a v neposlední řadě tu máme Angelinu Jolie na první fotce z pohádkového Maleficent. Půjde v podstatě o Šípkovou Růženku, která ovšem bude vyprávěna z pohledu zlé čarodějnice a právě tu si Jolie zahraje. Vedle ní uvidíme třeba i Elle Fanning, Juno Temple, Sama Rileyho nebo Shartlo Copleyho. Za kameru sedí debutující režisér Robert Stromberg, jenž má doma Oscary za triky k Avatarovi a Alence v říši divů. Maleficent bude mít premiéru 14. března 2014.

Tak na co si do kina vyrazíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace