Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šílený Max, ochránce supermodelek


ikona
KarelR
charlize theronmad maxmad max: fury roadtom hardy
Tom Hardy bude mít z čeho vybírat. 

Tak už je to celé na spadnutí. Restart Šíleného Maxe se odkládá pěkných pár let, červencové natáčení ale těžko něco nezastaví. George Miller se tak vrátí k tomu nejlepšímu, co světu dal, a Tom Hardy konečně převezme štafetu po Melu Gibsonovi. Už dlouho víme, že mu u toho bude asistovat Charlize Theron, která opustí dokonalý sexy look a bude hrát krátkovlasou děvu s jednou rukou. Měsíc před natáčením ale do filmu naskakuje duo mladších slečen, které by nikterak razantní devalvace vzhledu potkat neměla.

Ony slečny se jmenují Rosie Huntington-Whiteley a Abbey Lee Kershaw. První zmíněnou slečnu asi netřeba představovat - svět jí dobře zná ze třetích Transformers. Ta druhá je potom taktéž supermodelkou, která se snaží prorazit do herecké branže. Kdo ví, jestli to od Millera není příliš neopatrný tah. Dámy by si každopádně měly zahrát dvě z tzv. Pěti manželek, což jsou členky konvoje, po němž půjdou záporáci filmu. A který pak bude zachraňovat Hardy ve svojí nové roli.

Mad Max: Fury Road i tak zatím chybí slušná část obsazení. Snad dá Miller všechno dohromady včas a počasí v Namibii bude natolik schůdné, aby se natáčení neprotáhlo. Odkladů bylo dost a dost. Teď už chceme jen brzké datum premiéry a třeba nějaký ten deník z natáčení, jenž navnadí na zaprášeného Hardyho a měřítko filmu. Ani jedno by totiž nemělo zklamat.

---

Vytáhni v hospodě: Toma Hardyho v 15 letech ho zatkli za projížďku v kradeném Mercedesu. Do pětadvaceti byl závislý na drogách a alkoholu. A dokázal vyletět jak ze státní, tak z herecké školy. Asi proto mu nečiní problém hrát výtržníky všeho druhu...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace