Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Před úsvitem, Před soumrakem, Před... ?


ikona
KarelR
before sunrisebefore sunsetrichard linklater
Richard Linklater chystá zakončení nejukecanější trilogie všech dob. 

Romantické filmy nemívají pokračování. A když už se nějaké objeví, obvykle nestojí za moc. Mezi výjimky, které potvrzují pravidlo, ale dozajista patří osm let stará konverzačka Před soumrakem, v níž se podruhé sešli protagonisté filmu Před úsvitem. A proč to neříct rovnou, na MovieZone máme oba tyhle filmy moc rádi.

Dlouhá léta tedy sledujeme informační kanály, po kterých občas putovaly zvěsti o tom, že nám Richard Linklater nadělí ještě jedno pokračování. Ethan Hawke a Julie Delphy by se v něm opět měli sejít, pokecat si o všem možném a někam posunout svůj složitý romantický vztah. A jak už jste asi pochopili, náš malý sen by se měl brzy splnit.

Hawke se totiž prořekl, že by nová linklaterovka měla vzít v potaz především internet, a že se má začít natáčet už tohle léto. Devítiletá pauza mezi prvním a druhým dílem by se tak zopakovala, nezbývá tudíž než doufat ve dvě věci. Zaprvé, že to celé není jen další plácání do větru. A zadruhé, že se dočkáme pokračování, jež bude hodno svých předchůdců.

Určitě to nejsou malá očekávání a kdekdo dokonce může rovnou tvrdit, že Před soumrakem následovníka nepotřebuje. No, to je pravda. Minule ale byla situace úplně stejná a jen si vzpomeňte, jak příjemně jsme nakonec byli překvapeni.

---

Vytáhni v hospodě: Před soumrakem se (stejně jako Před úsvitem) natáčelo jen 15 dní. Film má průměrnou délku záběru 10,1 minuty.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace