Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ruská mafie znovu na scéně


ikona
Mr. Hlad
david cronenbergviggo mortensen
Kdy uvidíme pokračování pecky Davida Cronenberga? A o čem bude? 

David Cronenberg měl vždycky tak trochu pověst úchyla. Tomu se ani moc nedivíme, protože v Mouše, Videodromu nebo eXistenZ prováděl věci, které normálního člověka nejspíš obvykle nenapadnou. Ovšem když se seznámil s Viggem Mortensenem a zkusil spolu s ním natočit pár normálnějších filmů, ukázalo se, že mu to jde možná ještě lépe než ty předchozí bizarnosti. Dějiny násilí byla hodně zajímavá podívaná, Nebezpečná metoda malinko zklamala, ale nejradši ze spolupráce téhle dvojice máme stoprocentně Východní přísliby. O druhém díle se mluví už docela dlouho, vypadá to ovšem, sequel je teď blíž než kdykoliv předtím.

Viggo Mortensen totiž podle všeho už podepsal smlouvu a souhlasí s návratem a vyjednávání s Vincentem Cassellem je v plném proudu. Scénář Steva Knighta, jenž napsal i jedničku, by měl přímo navazovat na první díl. Neschopný Kirill, jenž se víceméně omylem stal velkým mafiánem, zjišťuje, že v organizaci by sice měl postoupit oficiálně nahoru, ale že to nebude zdaleka tak snadné, jak si plánoval. Jediný, komu může věřit a na koho se může spolehnout, je jeho řidič Nikolai. Ti, co viděli první díl, ale moc dobře ví, že Nikolai skrývá před svým kámošem jedno celkem velké a nepříjemné tajemství. Kamery by mohl Cronnenberg údajně spustit už začátkem příštího roku.

Vytáhni v hospodě: David Cronnenberg dostal nabídky natočit Návrat Jediho nebo Top Gun, ale odmítl. Docela bychom ty filmy chtěli vidět. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace