Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League bude chtít kráčet ve šlépějích Avengers


ikona
st39.6
justice league
Warneři se po úspěchu marveláckých Avengers pokoušejí nastartovat Justice League. 

Kdo by to byl řekl. U Warnerů si všimli toho drobného úspěchu, který zaznamenal Marvel se svou comicsovou týmovkou Avengers. A někomu v jejich vedení došlo, že by se mohli pokusit o podobnou kulišárnu. Ostatně pod Warnery spadající DC Comics má superhrdinů hromadu, i když řada z nich ještě není tak provařená jako borci od Marvelu. DC má každopádně také jeden vlajkový supertým. Jmenuje se Justice League a o jeho filmové verzi se mluví po celé roky. Jenže tenhle projekt není nikdo schopný dát dohromady.

To by se mělo změnit s Willem Beallem, scenáristou remaku Loganova útěku a Gangster Squad, kterého studio loni tajně najalo, aby se pokusil napsat nový scénář pro Justice League. Beall si na něm pravděpodobně - stejně jako kopa snaživců před ním - právě vylamuje zuby a dojde ještě k mnohým úpravám. To ale není tak důležité. Důležité je to, že se Warneři konečně oklepali a rozhodli se dát comicsové týmovce zelenou. Což je něco, co měli udělat dávno.

Teď je totiž pozdě. Samostatné filmy o Batmanovi a Supermanovi už vznikly a vznikají a místo pro to, aby se na jejich pozadí jakž takž položily základy pro týmovku, není. Nolanův Batman navíc žije ve svém vlastním universu a do Justice League by se hodil asi jako David Rath do Transparency International. Je proto pravděpodobné, že se Warneři pokusí o týmovku rovnou, bez samostatných originů. Možná s restartovaným Batmanem, o kterém se šušká už dlouho. Skoro určitě ale bez Snyderova Supermana a Campbellova Green Lanterna, kteří by také měli existovat v oddělených světech. Justice League má každopádně nakročeno k tomu, aby se stalo realitou. A na rozdíl od předchozích případů to tentokrát Warneři při pohledu na Avengers myslí zcela jistě vážně.

---

Vytáhni v hospodě: Nově jsme také zjistili, že scenáristu vyfasovala Wonder Woman. Je jím Michael Goldenberg, který má na svědomí famózního pátého Pottera (a marně se snažil spasit Green Lanterna), tak z toho snad něco bude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace