Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dalším marvelovským hrdinou bude Black Panther


ikona
Mr. Hlad
black panthermarvel
Captain America, Thor, Iron Man, Hawkeye, Hulk a Černá vdova dostanou kámoše z afrického kontinentu 

První kolo Marvelovek se velmi sympaticky a velmi úspěšně uzavřelo s Avengers. Pochopitelně to neznamená, že si teď dají comicsoví hrdinové pauzu, už příští rok se na nás chystá Iron Man 3 a Thor 2 a se sequelem o rok později dorazí i Captain America. U Marvelů si ale řekli, že by rádi přivedli do kin i další hrdiny, nechtěli ale prozradit, kdo konkrétně se k jejich filmové partě přidá. Občas zaznělo jméno Luka Cage, sem tam se někdo zmínil o Doktoru Strangeovi nebo o Ant-Manovi, nejčastěji ale padalo jméno Black Panther. A podle všeho je to právě on, kdo dostane šanci předvést se vedle už zajetých nebo dobře nastartovaných kolegů.

Zatím se k tomu nechce nikdo moc vyjadřovat, ale už v loňském roce byl najat scenárista Mark Bailey, ve druhém Iron Manovi mohli fandové zahlédnout na mapě africkou zemi Wakanda, odkud Black Panther pochází, a štít Captaina Americy je z vibrania, tedy z materiálu, který se dá najít jen a pouze v domovině Black Panthera. Takže se to dalo trošku čekat. Ale co je vůbec zač? T`Challa, jak se tenhle hrdina ve skutečnosti jmenuje, je náčelníkem kmene panterů, který má díky jakési rostlině vylepšené reflexy a instinkty, nadlidskou sílu, výdrž a rychlost a navíc se na něj nechytají žádní kouzelníci, protože je odolný vůči magii a zvládá i spoustu bojových umění. A jelikož je jeho země Wakanda jediné místo na světě, kde se vzácné vibranium dá najít, je jasné, že sem dost často míří lidé, kteří se ho chtějí zmocnit za každou cenu. O čem film bude, kdo ho natočí a kteří herci se v něm objeví, zatím netušíme. Comicsový výlet do Afriky by ale mohl být oproti ostatním Marvelovkám příjemnou změnou.

UPDATE: Marvel už se celou věc pokouší popřít. Až Comic-Con ale ukáže, kde opravdu leží pravda.

Vytáhni v hospodě: O adaptaci Black Panthera se mluví už dost dlouho a jednu dobu se okolo téhle postavy motal i Wesley Snipes. My bychom se mu nebránili nejspíš ani teď, Marvel to však nejspíš bude vidět jinak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace