Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jameson hledá největšího filmového fanouška!


ikona
Mr. Hlad
jamesonturnaj filmových mistrů
Rozumíte filmu a chcete to ukázat světu? Žádný problém. Třeba vyhrajete luxusní ubytování ve Varech nebo iPad.  

Logika velí předpokládat, že pokud jste na MovieZone nepřišli čistě náhodou, když jste hledali recept na rebarborovou paštiku, máte rádi film a nejspíš mu alespoň trochu rozumíte a víte, jaký je rozdíl mezi Smrtonosnou pastí a Smrtonosnou zbraní. Teď máte jedinečnou možnost sobě, svému okolí i lidem naprosto neznámým dokázat, že opravdu patříte mezi fajnšmekry, kteří se vyznají v černobílých klasikách z poloviny minulého století i v aktuálních hitech nebo seriálech.

Pokud chcete změřit svoje znalosti s dalšími fanoušky, můžete k tomu využít facebookovou aplikaci Turnaj filmových mistrů. A rovnou vám řekneme, že se nemusíte bát klasického herního systému "sežeň co nejvíc lajků a vyhraješ čokoládu". Tady jde v první řadě skutečně o to, co víte. Své znalosti a paměť můžete otestovat v tréninku nebo v souboji s přáteli, rozdat si to s počítačem a nakonec se zúčastnit play-off, v němž se proti vám postaví další filmoví fandové a znalci.

No a když se vám zadaří a v play-off uspějete, začne to být zajímavé. Tři nejlepší totiž obdrží pozvání na filmový festival do Karlových Varů, kde na ně čeká ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu, možnost využívat Spa a bude se tu soutěžit i o iPady, iPody, smartphony a spoustu dárků od Jameson whiskey. Zkrátka jestliže jste někdy chtěli svoje znalosti zúročit a už vám nestačí jen doporučovat kámošům, na co mají jít do kina a čemu je lepší se vyhnout, máte ideální příležitost.

Samotná soutěž probíhá do 19. 6. 2012 a velké finále se uskuteční 6. 7. 2012. Bližší informace najdete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace