Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Columbus si zahraje baseball


ikona
st39.6
chris columbus
Chris Columbus hodlá zadaptovat knihu o baseballové megastar. 

Už je to nějaký ten pátek, co Chris Columbus naposled natočil něco pořádného. V posledních letech se soustředil spíš na dětské filmy (odstartoval tu nenápadnou sérii jménem Harry Potter a zklamal fantasy slátaninou Percy Jackson) a zatímco byl minulý rok po režijní stránce naprosto neplodný, jakožto producent měl prsty v megahitu Černobílý svět. Teď se na režijní sesli vrátí. Se sportovním dramatem.

Odehrávat se bude kolem baseballu. Jedná se o adaptaci knižní předlohy Johna Grishama jménem Calico Joe. Kniha vypráví o sportovním zázraku jménem Joe Castle, který v sedmdesátých letech ohromil fanoušky baseballu po celém světě a rychle se stal idolem každého mladého kluka. Jedním z klíčových okamžiků předlohy je i zápas, v němž se Joe postavil proti vlastnímu otci a jelikož Columbus hodlá příběh prošpikovat motivy jako jsou zrada, tragédie a vykoupení, pravděpodobně nás čeká solidní drámo.

Stěžovat si samozřejmě nebudeme. Dobré sportovní filmy dovedou člověka chytit za srdce a pokud Calico Joe nebude výjimkou, měli bychom u něj vrnět blahem. Zrovna baseballových filmů navíc v posledních letech nevzniká mnoho (vzpomenete si vedle Moneyballu na nějaký jiný?), takže se na rozdíl od Percyho Jacksona nedá tvrdit, že by se jednalo o přebytkový materiál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace