Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme další X-Meny a Planetu opic?


ikona
KarelR
20th century foxdawn of the planet of the apesrobopocalypsex-men
Datum premiéry už má i Robopocalypse, Percy Jackson 2 nebo Den nezávislosti 3D. 

Foxové v současnosti doufají, že eRkový Prometheus vydělá dost na to, aby zaplatil svůj štědrý rozpočet. A než se tedy studioví hlavouni začnou aktivně bát o svoje fleky, stihli na nás vysypat plány na příští dva roky. Primárně jsme díky tomu zjistili, že se 3. července 2013 dočkáme 3D návratu Dne nezávislosti. Zdaleka to ale není to jediné, čím jedno z největších hollywoodských studií hodlá útočit na naše peněženky.

Rok 2013 obohatí ještě Percy Jackson: Sea of Monsters, kteréžto nakonec dorazí až 16. srpna, a také dva vánoční filmy. 20. prosince nám Foxové přinesou celovečerní verzi britského seriálu Putování s dinosaury. A o pět dní později se na režijní sesli vrátí Ben Stiller, který si ve filmu The Secret Life of Walter Mitty taktéž zahraje hlavního hrdinu - comicsového pisálka, který bude v lehce jonesovském stylu pátrat po ztracených dánských korunovačních klenotech.

Ty pravé pecky si ale studio šetří až na léto 2014, kdy by nás mělo oblažit hned třemi očekávaný blockbustery. 24. dubna zaútočí apokalyptická sci-fi Robopocalypse od Stevena Spielberga. 26. května se vrátí Caesar a jeho chlupatí kamarádi v Dawn of the Planet of the Apes, opět pod dohledem Ruperta Wyatta. A 18. červenec bude patřit zatím nepojmenovanému pokračování comicsárny X-Men: První třída, u kterého nebude chybět jak původní obsazení, tak režisérská hvězda Matthew Vaughn.

Co se týče vysokoprofilových filmů, moc pěkné plány. Na který ze jmenovaných projektů se nejvíc těšíte vy?

---

Vytáhni v hospodě: Jeden z nápadů pro otevírák dalších X-Menů je scéna, v níž Magneto ovládá magickou kulku, která zabije prezidenta Kennedyho. Sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace