Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Box století: Sly vs. De Niro


ikona
KarelR
robert de nirosylvester stallone
Chceme to ale vidět? 

Ne, v nadpisu nejsou žádné překlepy ani mylné informace. Opravdu je polovina roku 2012 a vy čtete o tom, že by se měli v ringu utkat dvě boxerské legendy, které mají na tachometru daleko přes šedesát let.

Onen zhruba třicet let opožděný projekt se jmenuje Grudge Match a překvapivě půjde o komedii, jíž by měl režírovat Peter Segal (Trestná lavice, Dostaňte agenta Smarta). Vyprávět bude o dvojici boxerů ve výslužbě, kteří se rozhodnou pro jeden poslední vzájemný zápas, a kolem hlavních rolí už se celé dva roky motají Sylvester Stallone a Robert De Niro.

Tak tak, přestavitelé Rockyho Balboy a Jakea La Motty momentálně reálně zvažují, že by na začátku příštího roku vlezli společně do ringu. V polovině osmdesátých let by nás to nadchlo. Teď, když vypadá bojeschopně jen jeden z nich (hádejte který!), to ale spíš zní jako špatný vtip.

Jistě, s trochou nadhledu by zas taková katastrofa být nemusela. Problém je ale v tom, že Stallone i De Niro mají hodně daleko k úspěšným komediálním hercům. V tomhle žánru spíš nasekali spoustu průšvihů, na které se jejich fanoušci dodnes snaží zapomenout. Řítí se na nás další, a to přímo obřích rozměrů? Nesluší se film odsuzovat předčasně. Rozhodně se ale mnohem víc bojíme, než těšíme.

---

Vytáhni v hospodě: Když se De Niro chystal na roli Jakea La Motty, jeho finálním testem byly tři opravdové boxerské zápasy v Brooklynu. Dva z nich vyhrál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace