Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pattinsona zničí Hollywood


ikona
KarelR
david cronenbergrobert pattinsonviggo mortensen
A hádejte, kdo to bude režírovat. 

Davidu Cronenbergovi budeme vždycky fandit. Většina hollywoodských režisérů mu musí závidět, co všechno umí dostat do produkce, a on to dobře ví. Nebezpečná metoda, jež na chvíli uzavřela pomyslnou mortensenovskou trilogii, nás sice zklamala. Jeho nadcházející Cosmopolis ale vypadá přinejmenším nadějně a pochopitelně nás zajímá i to, co chystá něm.

Zatím to sice nejsou žádné jisté plány, ale Cronenberg by rád zrealizoval projekt jménem Maps to the Stars. Před pěti lety se mu z finančních důvodů nepodařilo. Nyní však tvrdí, že to s příběhem dvou dětských herců, jejichž nevinnost brutálním způsobem pošlapal sám Hollywood, vypadá mnohem lépe.

A to minimálně proto, že by film mohl bojovat o diváky se slušným obsazením. Hlavní role má totiž Cronenberg předběžně dohodnuté s Pattinsonem a Mortensenem. A jestli se mu tentokrát podaří sehnat potřebné peníze, není velkých pochyb o tom, že by projekt v téhle sestavě opravdu zrealizoval. Což je vzhledem k tomu, kolik zámořských boháčů asi tohle téma nechce vidět na plátně, vyloženě skvělá zpráva.

---

Vytáhni v hospodě: Váš nový oblíbený Cronenbergův citát zní: "Cenzoři často dělají to samé, co psychotici: Pletou si realitu a iluzi."

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace