Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Muži v černém 3 v IMAXu


ikona
Mr. Hlad
men in blacksoutěž
Nejnovější díl Mužů v černém můžete vidět v IMAXu o den dřív a grátis. A ještě u toho vypadat stylově.  

IMAX soutěž s Muži v černém 3 končí dnes v 15:00, to aby se vítězové stihli připravit!  

Třetí Muži v černém budou mít premiéru už tento čtvrtek, pokud byste si na ně ale rádi zašli o den dřív, zadarmo a ještě k tomu stylově, rádi vám s tím pomůžeme. Stačí jen správně odpovědět na jednu otázku, mít trošku štěstí a ve skříni vhodné oblečení. Ale o tom až za chvilku.

Již ve středu 30.5. v 18:30 se totiž v pražském IMAXu v paláci Flóra uskuteční setkání české sekce organizace Mužů v černém. Promítat se bude nejnovějším instruktážní film americké centrály zaměřený na cestování do minulosti, časové paradoxy a snahu zachránit svět a vypadat u toho cool.

Jestliže byste se taky rádi poučili, jak se bojovalo s mimozemšťany v éře hippíků, máte jedinečnou možnost. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku – kolik filmů (včetně třetích Mužů v černém) spolu natočili Will Smith a režisér Barry Sonnenfeld? Vaše pokud možno správné odpovědi očekáváme nejpozději 29. května o půlnoci. Posílejte nám je na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište MIB Soutěž.

Každý z pěti vítězů se může těšit na dva lístky na předpremiéru, ale POZOR. Jelikož jde o setkání agentů a přívrženců organizace Muži v černém, je nutné dodržet přísný dresscode, tudíž počítejte s tím, že budete muset oprášit černé sako, bílou košili a tmavé brýle. Hodně štěstí.

IMAX soutěž s Muži v černém 3 končí dnes v 15:00, to aby se vítězové stihli připravit!  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace