Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise je jeden ze Sedmi statečných


ikona
st39.6
tom cruise
Tom Cruise se objeví v remaku Sedmi statečných 

Není to tak dlouho, co to vypadalo, že se budeme muset s Tomem Cruisem nadobro rozloučit. Po několika scientologických výlevech už každému lezl na nervy a bylo jen otázkou času, než producentům dojde, že ze star-power hvězdy z přelomu tisíciletí skoro nic nezbylo. Jenže Cruise trefil několik výborných projektů (Tropic Thunder, jehož spin-off s Grossmanem se stále připravuje, Zatím spolu, zatím živí, Valkýra a naposled Mission: Impossible IV, které jeho kariéru definitivně restartovalo) a najednou je zpátky ve hře.

Vedle již zmíněného spin-offu Tropic Thunder díky tomu připravuje další Top Gun i další Mission: Impossible (i když se původně šuškalo, že ho nahradí Jeremy Renner)producenti ho chtějí v remaku A Star is Born, vidět bychom ho měli v projektu o Van Helsingovi, ve filmu Douga Limana All You Need is Kill a v momentálně natáčeném Oblivion Josepha Kosinskiho. To ani nemluvě o již hotovém Rock of Ages a One Shot Jacka Reachera. No řekněte, vypadá snad Cruiseova budoucí filmografie jako filmografie někoho, jehož kariéra je v koncích?

Cruise se opravdu nevzdává a aby toho nebylo málo, přidává k již zmíněným peckám další projekt. MGM totiž začalo připravovat remake Sedmi statečných (ano, remake remaku ... nedělejte, že už jste si nezvykli) a do jedné z hlavních rolí chce právě Toma Cruise. Ten má - zdá se - zájem, a tak mu pravděpodobně nikdo nezabrání v tom, aby se ve filmu objevil. Jakou podobu stateční budou mít, zatím ale netuší opravdu nikdo. MGM totiž teprve shání scenáristu, což samozřejmě znamená, že nemá ani režiséra. Pokud se Cruise opravdu bude chtít projektu držet (ono se také může jednat jen o dočasný "vztah", který by k filmu nalákal dost peněz a kreativních lidí), je vysoce pravděpodobné, že ho bude také produkovat, což by znamenalo záruku kvalitní podívané.

Kdo by se mohle ve filmu vedle Cruise objevit? Těžko říct, pokud se ale MGM podaří sehnat dobrého režiséra a dostatek peněz, mohlo by se jednat o podobně obsazenou pecku jako v případě dvaašedesát let staré klasiky Johna Sturgese. I v té se objevily hvězdy tehdejší doby, vedle Cruise by se tak v novince mohl ukázat třeba Johnny Depp, Ryan Gosling, Leonardo Di Caprio, Christian Bale, Tom Hardy ... snít snad zakázané není, ne? Koho byste tam viděli nejraději vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace