Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pozvánka a soutěž: Stylová půlnočka Promethea!


ikona
Cival
moviezoneprometheussoutěž
Lákáme na 6. června na jednu z vrcholných akcích letní filmové sezóny... 

Na Promethea se těšímě pekelně moc. A proto nám dělá radost participovat na speciální půlnoční projekci téhle dychtivě očekávané sci-fi, která proběhne přespříští středu, tedy 6. června od 23:59 v pražském Bio Oko

Tahle stylová projekce svým návštěvníkům nabídne nejen mimořádný filmový zážitek, ale i zajímavé hosty (zástupce MZ bude ten nejmíň zajímavý), welcome drink, losování o 5 ks DVD Vetřelec (1979) a další tématické bonusy. Ke každé vstupence návštěvníci obdrží plakát k filmu Prometheus z limitované edice. A to už stojí za to! Lístky si můžete rezervovat zde, stojí 150 Kč.

Navíc pro vás máme soutěž! V ní můžete vyhrát třikrát po dvou volných vstupech na projekci (se všemi výhodami včetně plakátu). Stačí poslat na adresu souteze@moviezone.cz správnou odpověď na otázku Kolik filmů z Vetřelčí tetralogie má u nás na webu pozlacený štempl V.I.M. označující nejvýznamnější snímky historie? Správnou odpověď můžete hledat a posílat až do půlnoci ve středu 30. května.

O filmu: Vesmírná loď Prometheus se vydává na cestu do vzdálené sluneční soustavy. Cílem expedice, financované obří korporací Weyland Industries, je průzkum tajemné planety a odpověď na otázku, co právě ji spojuje se Zemí a zda se přímo zde nenachází klíč k pochopení samotných počátků lidské existence. V roce 1979 natočil britský režisér Ridley Scott science fiction Vetřelec a dal tak vzniknout kultu, který žije vlastním životem už více než třicet let. Nyní se Scott, pod drobnohledem fanoušků z celého světa, k sci-fi vrací v jednom z nejočekávanějších žánrových filmů poslední dekády. TRAILERY ZDE

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace