Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise a Downey v prezidentském buddy movie?


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr.tom cruise
Je větší drsňák Ethan Hunt nebo Iron Man?  

Hollywood je trochu srandovní místo. Zatímco před pár lety nechtěl mít s Tomem Cruisem a Robertem Downeym Jr. nikdo nic společného, dnes koupu nejvyšší hereckou ligu. Zase. Prvnímu svět odpustil, že se pár měsíců choval jako psychopat a možná až příliš horlivý člen sakra divné sekty, ten druhý přestal chlastat a fetovat a stačilo mu jen pár rolí k tomu, aby si pro sebe urval titul největšího sympaťáka. Teď to vypadá, že se možná sejdou v hlavních rolích komedie El Presidente.

Tu chystá Jay Roach, jenž má na svědomí příběhy Austina Powerse, sérii Fotr je lotr a ještě letos od něj uvidíme taktéž lehce politickou komedii The Campaign. Děj by měl vyprávět o možná až příliš horlivém agentovi tajné služby, jenž svou práci sice zvládá plnit na sto procent, ale občas trošku přestřelí a po jeho posledním průšvihu je potřeba někam ho diskrétně uklidit. Dostane tedy za úkol dělat ochranku nejhoršímu americkému bývalému prezidentovi. Radost z toho nemá ani jeden, ale když se objeví hrozba, která by mohla ohrozit život bývalého šéfa USA, je nutné spojit síly, překonat vzájemnou nevraživost a zkusit zůstat naživu. Scénář píše Dan Goor, jenž je zodpovědný i za scénář k seriálu Parks and Recreations, a mohla by to být příjemná akční buddy komedie. Jestli na hlavní role Cruise nebo Downey kývnou, to ale zatím nevíme.

---

Vytáhni v hospodě: To, že měl Robert Downey Jr. problémy s drogami, není žádné tajemství. Sám tvrdí, že ho s nimi poprvé seznámil jeho vlastní otec. Prý mu nabídl marihuanu, když mu bylo osm let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace