Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Taylor Lautner jako expert na parkour


ikona
st39.6
taylor lautner
Taylor Lautner stále věří tomu, že se z něj stane akční hvězda 

Zatímco u Kristen Stewart a Roberta Pattinsona je docela sympatické sledovat, jak se pokoušejí rozjet kariéru mimo rámec teenagerské upírské romance, třetí člen "týmu" je většině filmových fanoušků spíš pro smích. Ano, mluvíme o Tayloru Lautnerovi, o tom svalnatém chlapci, který se umí přeměnit z člověka do vlkodlaka a zpět, aníž by přitom ztratil oblečení (i když tričko pravidelně odhazuje už na začátku).

Jeho pokus v Abduction aka Bez dechu dopadl jako nechtěná komedie a Stretch Armstrong byl po kasovním debaklu téhle akční splácaniny pro jistotu zrušen. Lautner tedy krom spekulací o tom, že by se mohl objevit v druhých Grown Ups, nemá v čem hrát. Není divu, producenti si uvědomili, že je jeho star-power téměř nulová i přes to, že se na předpremiérách Twilightu objevují tisíce fanynek, které od něj chtějí podepsat podprsenku. I když, existuje jeden člověk, ke kterému tahle novinka ještě nedorazila. Jmenuje se Danuiel Benmayor a bude režírovat Tracers.

Mělo by se jednat o thriller z prostředí parkouru, v němž by Lautner hrál poslíčka, který dluží peníze mafii. A když tenhle poslíček jednoho dne doslova narazí na jakousi Nikki, nechá se strhnout světem hopsacího sportu, který - předpokládáme - poté využije k tomu, aby se jednou pro vždy zbavil svých pronásledovatelů. Nebo tak něco.

Lautnerova výhoda je v tom, že je fyzicky zdatný a parkour by mu neměl dělat problém. Ten je někde jinde. Tahle sportovní disciplína byla cool před několika lety, kdy James Bond naháněl zloducha po staveništi. Od té doby je sice nedílnou součástí akčního žánru, už kolem něj ale není takový humbuk, jako právě v dobách restartu agenta 007. Stavět tedy na parkouru rovnou celý film, se zdá přinejmenším pošetilé. Obzvlášť s Lautnerem v hlavní roli. O co, že to "Jacobovi" nevyjde ani tentokrát!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace