Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #139 o Diktátorovi a chlastačce


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jaké pivo pijí hrdinové Hry o trůny? Hraje Iron Man Farmville? Má Sacha Baron Cohen atomovky? A proč se MovieZone sešla v hospodě?  

Předsvatební výplach

Rozhovor týdne
Diktátor míří do kin, a tak Sacha Baron Cohen objíždí velké show a dělá velká interview. A našel si i čas na Larryho Kinga. Dozvíte se, jak je těžké vládnout tvrdou rukou ve světě, ve kterém ti nejlepší diktátoři umírají, zjistíte, jak se dokonale jednoduše vyhnout nepříjemným otázkám spojeným s jaderným arzenálem a jak to vlastně je s původem prezidenta Barracka Obamy.

Nicolas Cage týdne
Dělat si legraci z Nicolase Cage je asi tak stejně složité jako šikanovat prvňáka. Ale obojí může být s tím správným přístupem celkem zábava. Z šikany už jsme sice vyrostli, ale Cage nás baví pořád. Jeho maniakální herectví a ochota objevit se absolutně v čemkoliv zaručuje, že se ještě minimálně pár měsíců budou objevovat fanouškovské sestřihy jeho řevu nebo fotomontáže, ve kterých se dozvíte, že Nicolas Cage může zahrát opravdu cokoliv a kohokoliv.

Facebook týdne
Avenges jsou v kině, vydělávají velké peníze a nejspíš jich ještě spoustu vydělají, z čehož se dá logicky vydedukovat, že na ně chodí hodně lidí a alespoň pár z nich by statisticky mělo být trochu kreativní. Nejspíš nás tedy v budoucích dnech a týdnech čeká hned několik avengerovských videí, sestřihu a hovadin. A začínáme tím, jak by to asi vypadalo, kdyby se Tony Stark, Captain America a zbytek sešli na Facebooku.

Seznamka týdne
Ashton Kutcher je hvězda nikdo vlastně neví moc proč. Moc hrát neumí, extrémně sympatický taky není a zdá se, že se v hollywoodské elitě pohybuje jen proto, že si umí v ten správný čas a na tom správném místě sundat tričko. Ale povedlo se mu nahradit Charlieho Sheena v seriálu Dva a půl chlapa, teď podepsal smlouvu na natáčení své druhé sezóny a aby toho nebylo málo, rozhodl se propagovat chipsy. A celkem originálně.

Pivo týdne
Hra o trůny má obrovské množství fandů, takže i když se na jednu stranu objevují víceméně očekávatelné fóry, pocty a pitomosti, pořád někteří z nich dokáží překvapit svou kreativitou a vymyslet něco, co člověku vykouzlí úsměv na rtech. Teď jsme se třeba dočkali pivních etiket. Dali byste si radši černé pivo z Řekotočí od Tullyů, nebo preferujete něco od Noční hlídky?

Hrdina týdne
Kdyby nebylo agenta Coulsona, nejspíš by se Avengers nikdy nedali dohromady. Tenhle agent Shieldu se sice obvykle tváří trošku jako obecní idiot a má na ksichtě úsměv člověka, který právě objevil kouzlo marihuany, ale je to právě on, kdo dokázal hrdiny ukecat, naverbovat a do znační míry i spojit. Samotný Clark Gregg, jenž si Coulsona zahrál, se teď rozhodl vybrat pět svých nejlepších momentů. Je víc cool v Thorovi nebo v Panu Popperovi a jeho tučňácích?

Žaloba týdne
Společnost Ghost House Pictures Sama Raimiho začala natáčet remake hororové klasiky Evil Dead. Raimiho starší společnost Renessaince Pictures, u níž natočil původní verzi, se teď rozhodla natáčení nové verze zamezit s pomocí právníků. Ovšem ne téhle verze. Vedle remaku od Ghost House Pictures totiž údajně pracuje společnost Award Pictures na filmu s názvem Evil Dead 4: Consequences, čímž porušila autorská práva. Jestli se ptáte, jak může absolutně nezainteresovaná společnost vzít sérii a začít jen tak z fleku pracovat na čtvrtém díle, tak je to celkem jednoduché. Sam Raimi v roce 2000 prohlásil, že žádný sequel k Evil Dead nikdy dělat nebude, čímž se - podle poměrně naivního názoru zástupců Award Pictures – od celé značky distancoval a svět si s ní teď může dělat, co se mu zachce. Mám pocit, že tenhle případ skončí dřív, než vůbec začal.

Chůze týdne
Seriál Západní křídlo od Aarona Sorkina se proslavil nejen svými kvalitami, ale i tím, že jeho hrdinové prakticky pořád jen chodili a mluvili. Když vám píše scénáře Aaron Sorkin, tak jednoduše nemáte moc času ve své roli sedět, popíjet kafe a číst si o Agátě Hanychové. Ve Funny or Die se teď rozhodli ukecat pár herců z tohoto seriálu, aby se alespoň na chvilku vrátili před kameru a pomohli v kampani Everybody Walk, která by měla donutit lidi, aby denně alespoň na půl hodiny zvedli zadky, šli se projít a udělali něco pro svoje zdraví. Martin Sheen, Allison Janney, Dulé Hill a pár dalších vám tedy teď vysvětlí, proč je chůze důležitá.

Rozlučka týdne
Tady to nebudeme okecávat. Jednoduše řečeno – Cival měl včera rozlučku se svobodou, na kterou dorazila mimo jiné i zásadní většina redakce. Mně osobně došly síly těsně před třetí hodinou ranní, ale v té době to vypadalo, že všichni přežijí a svatba není v ohrožení.

Duel týdne
Minule jste měli vybrat největšího drsňáka z tří členů Avengers – Thora, Captaina Americy a Iron Mana. Nakonec zvítězil ten poslední zmíněný, ale bylo to celkem těsně.

Dnes si dáme něco komediálního. Na podzim by se měl natáčet sequel kultovní komedie Blbý a blbější, ve kterém se sejdou Jim Carrey, Jeff Daniels i režisérská dvojice bratří Farrellyů. Carreymu je ale padesát a jeho gumový ksicht už není tak gumuový, z Danielse se stal respektovaný seriózní herec a Farrellyové nenatočili opravdu dobrý film od Něco na té Mary je, což je čtrnáct let. Má smysl pokračování Blbého a blbějšího vůbec točit? Pište Ano nebo Ne do předmětu a do textu uveďte důvody

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace