Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Transformerech Mumie a Van Helsing?


ikona
Mr. Hlad
mumietransformers
Universal hodlá s pomocí tvůrců Transformerů oživit své dvě mrtvé značky 

Dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci o sobě dává vědět čím dál tím hlasitěji. Psaní scénářů k Transformerům, Star Treku nebo třetí Mission: Impossible jim už nestačí, a tak se vrhli na produkování filmů. Ještě letos od nich uvidíme drama People like Us s Chrisem Pinem a příští rok kouzelnický thriller Now You See Me, sci-fi Enderova hra a samozřejmě i druhý Star Trek. V loni se sice ošklivě spálili, když se podepsali pod Kovboje a vetřelce, vypadá to ale, že studio Universal jim i tak věří.

Jeho zástupci totiž s Orcim a Kurtzmanem podepsali smlouvu, která jim zaručuje, že všechny jejich projekty v příštích dvou letech půjdou nejdřív na stůl právě Universalu a další studia budou moci oslovit až v okamžiku, kdy se tady nedohodnou. Už teď se každopádně domluvili na spolupráci u restartu Mumie. Tam se trojka moc nepovedla a sláva Brendana Frasera je pryč, takže nová verze je vlastně celkem logickým krokem. Scénář momentálně píše Jon Spaihts, který dělal i Promethea.

To ale není všechno. Kurtzman s Orcim se pokusí vrátit na plátna kin i Van Helsinga. O dvojce se občas mluví a motal se okolo ní i Tom Cruise. Ten měl v plánu zahrát si lovce monster a převzít tak štafetový kolík po Hughu Jackmanovi (který byl pravděpodobně to jediné, co se na filmu dalo pochválit) a zdá se, že to myslí vážně. Cruise bude totiž dalším z producentů a o roli má prý zájem pořád. Komu by šel Van Helsing po krku tentokrát, to bohužel nevíme, ale pár hnusných monster by se určitě někde vyhrabat dalo.

---

Vytáhni v hospodě: Než se první mumie ujal Stephen Sommers, jednali o režii i Joe Dante, Clive Barker nebo George A. Romero. Nejspíš by to byl úplně jiný film!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace