Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize v další sci-fi


ikona
KarelR
charlize theronrupert wyattsci-fi
Jihoafrická kráska chce pokračovat v žánrovém rozletu. 

Kolik let jsme na tohle čekali? Charlize Theron začala kariéru jako sexy přívěsek, brzy se ale transformovala do velevážené herečky. Když pak v roce 2003 vyhrála Oscara za Zrůdu, na veselejší žánrové podívané prakticky rezignovala. A když už k něčemu svolila, dostali jsme Aeon Flux.

Opravdový útěk od malých dramat tak zažívá až letos, kdy se objeví hned ve dvou blockbusterech - v květnu si střihne zlou královnu ve Sněhurce a lovci a v červnu si kariérní portfolio vylepší Scottovým Prometheem. A co dál? Dál by člověk čekal útěk zpět na známou půdu, opak je ale pravdou. Charlize Theron se totiž objeví nejen v dalším Šíleném Maxovi (jestli tedy někdy vznikne), ale také v akční sci-fi Agent 13.

O tomhle zbrusu novém projektu se kromě žánru neví skoro nic. Už teď nás ale zajímá ze dvou důvodů. Tím prvním je pochopitelně Charlize v hlavní roli. A tím druhým režisér Rupert Wyatt, který loni vyletěl na výsluní díky Zrození planety opic. Talentovaný Brit si od té doby složitě vybírá svůj další film. A přestože ještě pořád nemá úplně jasno, Agent 13 má velkou šanci na brzkou realizaci. Ať už před chystaným opičím sequelem, nebo až po něm.

---

Vytáhni v hospodě: Charlize Theron nedávno natočila dost zvrhlou sex tape!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace