Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock konečně ve vlastní sci-fi řežbě!


ikona
st39.6
dwayne johnson
Dočká se Dwayne Johnson pořádné hlavní role? Vypadá to tak! 

Bývalá wrestlingová hvězda Dwayne "The Rock" Johnson se kolem hollywoodských blockbusterů motá už dvanáct let. Od Mumie se vrací mimo jiné stačil natočit skvělé Vítejte v džungli, snesitelný Gang v útoku, Faster, přidal se k rychlým a zběsilým (po pětce ho uvidíme i v šestém dílu) a zanedlouho se s ním setkáme také v G.I. Joe. A ačkoliv je ve svých filmech zpravidla skvělý (dokonce i v pohádkách, které byly třeba Vinu Dieselovi téměř smrtelnou injekcí), ne a ne se dožít vlastního pořádného filmu (čti "drahého a nekompromisně akčního").

Brzy se to však změní. Stranou toho, že ho krom šestého Rychle a zběsile uvidíme také v Empire State a hlavně v Pain and Gain Michaela Baye, to teď vypadá, že se Johnson konečně dožije hlavní role, za kterou se nebude muset stydět. Warneři ho totiž obsadili do sci-fi dobrodružství Lore. Comicsová adaptace zatím sice nemá režiséra a scenáristické duo nevzbuzuje nadšení (Cory Goodman stojí za Priestem, Jeremyho Lotta nikdo nezná), čert to ale vem, námět vypadá skvěle.

Comics totiž vypráví o alternativní historii, v níž se po zemském povrchu poflakovala všelijaká mýtická monstra. Jediní, kteří je byli schopní udržet na uzdě, byli takzvaní Shepherds (pastýři, místo oveček ale uhánějí obludy). Když se však generační linie "pastýřů" přetrhne, ocitne se hlavní hrdinka comicsu v nebezpečí. Johnson by pak měl hrát jejího ochránce. Warneři Lore popisují jako Men in Black s mýtickými monstry, takže by to asi krom neskutečného nářezu mohla být i solidní zábava. Tedy pokud se na režijní sesli posadí někdo s rozumem a Warneři se nebudou bát trochu vyššího rozpočtu. Vzhledem k momentálnímu a hlavně budoucímu hvězdnému statusu Dwaynea Johnsona by to neměl být problém. Bože, dej ať to vyjde!

---

Vytáhni v hospodě: Mít "Rocka" ve filmu není úplně levná sranda, už v začátcích své herecké kariéry si říkal o ohromné peníze - za Krále Škorpiona si řekl o $5 500 000, o rok později inkasoval za Vítejte v džungli ohromných $12 500 000. Rok na to už stál v Kráčející skále patnáct milionů!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace