Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile bude muset šlápnout na plyn


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousneed for speed
Jak to bude se Stathamem v šestém Rychle a zběsile? A roste sérii závodnická konkurence?  

Série Rychle a zběsile patří dnes už díky povedené čtyřce a ještě povedenější pětce mezi sakra zajímavé značky. Rychlá auta, cool drsňáci, Vin Diesel, Paul Walker a nově i Dwayne Johnson dokázali z dříve podceňovaného autíčkářského blbnutí udělat hodně výdělečnou značku. A na to Hollywood slyší. O tom, že bude sequel, nikdo po pátém díle nepochyboval. Rychle a zběsile 6 se mělo původně točit spolu se sedmičku, už nějakou dobu ale víme, že tomu tak nebude. Hezky postupně. Diesel, Walker, Johnson a režisér Justin Lin si ovšem do Londýna a do Německa, kde se filmy mají odehrávat, budou muset sehnat nového parťáka. Původně plánovaný Jason Statham se totiž se studiem Universal nedohodl a ve filmech se nakonec neobjeví. Na ostrovech se ale pár dalších drsňáků určitě najde a třeba takový Tom Hardy by vedle Diesela a The Rocka nevypadal vůbec špatně.

O silnice se ale tahle parta bude muset poprat s dalšími rychlými auty. Společnost Electronic Arts totiž chystá adaptaci hry Need For Speed. Tu by měli napsat bratří John a George Gatnisovi, kteří jsou zodpovědní třeba za Ocelovou pěst. Poslední díl herní série s podtitulem The Run už se o jakousi filmovost pokoušel a dokonce se v něm objevili i Christina Hendricks a Sean Faris, ale pořád to celé bylo spíš o rychlém a efektním ježdění než o složitých charakterech. Ale když to funguje u Rychle a zběsile, mohlo by to fungovat i tady, ne? O Need For Speed mají zájem u Paramountů, ale ozvali se prý i Warneři a Sony. Pokud všechno klapne a za kameru se neposadí nějaké dřevo, mohli by milovníci akčních filmů a rychlých aut mít v budoucnu hody.

Vytáhni v hospodě: Hra Need For Speed: The Run byla už osmnáctým dílem série. A vypadala asi takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace