Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Titanic: Recenze zrestaurované 3D verze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Keira je velmi sexy ;) Jinak souhlas s Civalem, taky mě to nijak zvlášť emocionálně nedostává, ale je to prostě filmařská frajeřina, která neměla ve své době obdoby. A i dnes je to klenot.
229603
Keira je velmi sexy *;)* Jinak souhlas s Civalem, taky mě to nijak zvlášť emocionálně nedostává, ale je to prostě filmařská frajeřina, která neměla ve své době obdoby. A i dnes je to klenot.
0 0
reagovat

popik

to TG: Titanic určitě , Avatar jen evoluce a to hlavně v digi. efektech.
229602
to TG: Titanic určitě , Avatar jen evoluce a to hlavně v digi. efektech.
popik
0 0
reagovat

popicek

Což nic nemění na tom, že jak Titanic tak Avatar byly naprostý revoluce v řemeslu. S tím nic neuděláš.
229599
Což nic nemění na tom, že jak Titanic tak Avatar byly naprostý revoluce v řemeslu. S tím nic neuděláš.
popicek
0 0
reagovat

popik

Taky k temu mám 2 poznámky...
1. Keira je jistým způsobem sexy, ale má proporce 12ti leté holky tím pádem nee...
2. Avatar je vyhypovanej shit, kterej drivejsim Cameronovým filmům nesahá ani po kotníky...
229598
Taky k temu mám 2 poznámky... 1. Keira je jistým způsobem sexy, ale má proporce 12ti leté holky tím pádem nee... 2. Avatar je vyhypovanej shit, kterej drivejsim Cameronovým filmům nesahá ani po kotníky...
popik
0 0
reagovat

Cival

S tímhle do puntíku souhlasím
229597
S tímhle do puntíku souhlasím
Cival
0 0
reagovat

Eleanor

"V době, kdy vyplul Titanic, by byla Keira spíš považovaná za nezdravou holku, která nejspíš ani nedonosí dítě."
Hodně drsně řečeno. Vychrtlá je, nemocná ne, sexy občas. V Pokání byla třeba velmi sexy.
229596
"V době, kdy vyplul Titanic, by byla Keira spíš považovaná za nezdravou holku, která nejspíš ani nedonosí dítě." Hodně drsně řečeno. Vychrtlá je, nemocná ne, sexy občas. V Pokání byla třeba velmi sexy.
Eleanor
0 0
reagovat
BranoZ: Keira Knightley ti přijde sexy? Ta by se spíš, než na dcerušku z bohaté rodiny, z poočátku 20. století hodila do nějakého filmu o koncentráku. V době, kdy vyplul Titanic, by byla Keira spíš považovaná za nezdravou holku, která nejspíš ani nedonosí dítě.
Transformers 3 jsem, díkybohu neviděla a Zoe Saldana (upozorňuji, že nejsem rasistka) je černá, což by mohla být v tehdejší době trošku překážka...:D
duro: U Scarlett jsem měla na mysli spíš její prvoplánovou krásu - drobná, malá blondýnka s dětsky kulatýma očima a velkými rty.;)
229595
BranoZ: Keira Knightley ti přijde sexy? Ta by se spíš, než na dcerušku z bohaté rodiny, z poočátku 20. století hodila do nějakého filmu o koncentráku. V době, kdy vyplul Titanic, by byla Keira spíš považovaná za nezdravou holku, která nejspíš ani nedonosí dítě. Transformers 3 jsem, díkybohu neviděla a Zoe Saldana (upozorňuji, že nejsem rasistka) je černá, což by mohla být v tehdejší době trošku překážka...*:D* duro: U Scarlett jsem měla na mysli spíš její prvoplánovou krásu - drobná, malá blondýnka s dětsky kulatýma očima a velkými rty.*;)*
0 0
reagovat
Matt: Vnimam to furt stejne pozitivne. Nebrecim u toho filmu, nedostava me jako Terminatori nebo True Lies, protoze nejsem ani emo, ani holka a ani v kine nebrecim. Ale jako mohutny a neuveritelne vypiplany kus filmariny jsem ten film vzdy obdivoval. A to zustava i u 3D verze, kterou jsem mel jen to stesti videt v prostorovejsi a vetsi verzi, takze tam nefungovala "okoukanost".

A Titanic byl ohromna udalost, samozrejme se na nej navesila spousta pozeru, kdekdo vtipkoval o fanynkach... ale ty clovek vidi i dnes vtipkovat s Pocahontas u Avatara. Historie se opakuje. Na neoddiskutovatelnych kvalitach tech filmu to ale nic nemeni.
229591
Matt: Vnimam to furt stejne pozitivne. Nebrecim u toho filmu, nedostava me jako Terminatori nebo True Lies, protoze nejsem ani emo, ani holka a ani v kine nebrecim. Ale jako mohutny a neuveritelne vypiplany kus filmariny jsem ten film vzdy obdivoval. A to zustava i u 3D verze, kterou jsem mel jen to stesti videt v prostorovejsi a vetsi verzi, takze tam nefungovala "okoukanost". A Titanic byl ohromna udalost, samozrejme se na nej navesila spousta pozeru, kdekdo vtipkoval o fanynkach... ale ty clovek vidi i dnes vtipkovat s Pocahontas u Avatara. Historie se opakuje. Na neoddiskutovatelnych kvalitach tech filmu to ale nic nemeni.
0 0
reagovat
Jo, mě když bylo 11 a šlo to do kin tak všeobecná móda byla ten film nehanit a uznale přikyvovat hlavou. Hlavně kvůli holkám, kterejm v tý době už začali růst prsa a ten film milovali. Člověk se chtěl přátelit.
229590
Jo, mě když bylo 11 a šlo to do kin tak všeobecná móda byla ten film nehanit a uznale přikyvovat hlavou. Hlavně kvůli holkám, kterejm v tý době už začali růst prsa a ten film milovali. Člověk se chtěl přátelit.
0 0
reagovat
Já tu nenávist pocítil také, Vetřelci byly absolutní kult spolu s oběma Terminátory to všechny jako jsem já přivedlo k tomu správnému nadšení a k nutkání zapamatovat si jména režisérů( imdb tu nebylo, takže kdo natočil Piraně 2 nikdo nevěděl). Po tom všem co Cameron natočil si připluje Titanic a prodává se skrz kukuč Di Capria a nehynoucí ústřední ztmelovačky od Celine D. , na to jsme nebyli připraveni . Už tehdy se ukázalo jaký vliv mají tyhle motivy na tu druhou "zanedbanou" část publika , to bylo slz a spokojených (vděčných) dívčin . Kolik těchhle rychlonadšenců ví kolik Oscarů si film odnesl , nebo kolik z nich dále sledovalo kariéru DiCapria nebo to že před tím natočil Gilberta Grapea , Rváčův deník apod. Já to nevěděl , bylo mi to volný , všechno kolem toho filmu bylo otravný . Nejlépe to ví on sám té škatule se zbavoval dlouho i přes jeho talent ,naštěstí se ho ujmul ten nejlepší a já díky za další jeho role , oficiální uznání je jen otázkou času.
Pro 3D nežiju už aby s tím byl konec.
229587
Já tu nenávist pocítil také, Vetřelci byly absolutní kult spolu s oběma Terminátory to všechny jako jsem já přivedlo k tomu správnému nadšení a k nutkání zapamatovat si jména režisérů( imdb tu nebylo, takže kdo natočil Piraně 2 nikdo nevěděl). Po tom všem co Cameron natočil si připluje Titanic a prodává se skrz kukuč Di Capria a nehynoucí ústřední ztmelovačky od Celine D. , na to jsme nebyli připraveni . Už tehdy se ukázalo jaký vliv mají tyhle motivy na tu druhou "zanedbanou" část publika , to bylo slz a spokojených (vděčných) dívčin . Kolik těchhle rychlonadšenců ví kolik Oscarů si film odnesl , nebo kolik z nich dále sledovalo kariéru DiCapria nebo to že před tím natočil Gilberta Grapea , Rváčův deník apod. Já to nevěděl , bylo mi to volný , všechno kolem toho filmu bylo otravný . Nejlépe to ví on sám té škatule se zbavoval dlouho i přes jeho talent ,naštěstí se ho ujmul ten nejlepší a já díky za další jeho role , oficiální uznání je jen otázkou času. Pro 3D nežiju už aby s tím byl konec.
0 0
reagovat

Merlin

Asi mě ta vlna kritiky minula :) v mém okolí nikdo špínu neházel..
229582
Asi mě ta vlna kritiky minula :) v mém okolí nikdo špínu neházel..
Merlin
0 0
reagovat

ad obrácené záběry

Je to špatně na YT, alespoň to tak tipuju, protože se tam naprosto běžně dávají věci zrcadlově, kvůli autorským právům. Čili pokud to někdo "nakouká" na YT, tak může být v kině překvapený, ale chyba je jinde :)
229581
Je to špatně na YT, alespoň to tak tipuju, protože se tam naprosto běžně dávají věci zrcadlově, kvůli autorským právům. Čili pokud to někdo "nakouká" na YT, tak může být v kině překvapený, ale chyba je jinde *:)*
ad obrácené záběry
0 0
reagovat
Cival: zaujima ma ci vnimas Titanic 2d rovnako ako svojho casu 3D verziu alebo pozitivnejsie nakolko zjavne obstal v skuske casom?
229579
Cival: zaujima ma ci vnimas Titanic 2d rovnako ako svojho casu 3D verziu alebo pozitivnejsie nakolko zjavne obstal v skuske casom?
0 0
reagovat

Merlin

Nově byl nadabovaný pouze trailer, ale jinak film má původní dabing, který znáš z videa a televize. :)
229578
Nově byl nadabovaný pouze trailer, ale jinak film má původní dabing, který znáš z videa a televize. *:)*
Merlin
0 0
reagovat

Chermy

Aha díky, no, jsem trochu hloupější:-). Tak jestli originální dabing, tak to možná ještě kotvy zvednu.

Já si právě pamatuji, že jsem tu kritiku slyšel ze všech stran i četl v časopisech a tak.
229576
Aha díky, no, jsem trochu hloupější:-). Tak jestli originální dabing, tak to možná ještě kotvy zvednu. Já si právě pamatuji, že jsem tu kritiku slyšel ze všech stran i četl v časopisech a tak.
Chermy
0 0
reagovat
Lea jsem těsně po původní premiéře taky nenáviděl (bylo mi tenkrát 12 let a film jsem viděl v kině), ovšem na gymplu jsem se dostal k jeho "předtitanicovským" filmům (hlavně Co žere Gilberta Grapea a Úplné zatmění) a okamžitě jsem na něj změnil názor. Tohle, myslím, zažilo plno lidí.

Film nezestárnul ani o rok. Tříhodinovou stopáž jsem ani nevnímal a už byl konec. :D Velkou pochvalu si zaslouží remasterovaný obraz, který odhlalil nové detaily, jež původně nebyly vidět (třeba ve scéně, ve které stará Rose dopoví svůj příběh, je záběr na její posluchače a je vidět, jak slzí, což předtím vidět nebylo.
3D: Viděno v IMAXu a Cameron si zaslouží maximální respekt, konverze je tak precizní, že si mnohdy budete myslet, že Titanic byl natočen nativně. :+
229574
Lea jsem těsně po původní premiéře taky nenáviděl (bylo mi tenkrát 12 let a film jsem viděl v kině), ovšem na gymplu jsem se dostal k jeho "předtitanicovským" filmům (hlavně Co žere Gilberta Grapea a Úplné zatmění) a okamžitě jsem na něj změnil názor. Tohle, myslím, zažilo plno lidí. Film nezestárnul ani o rok. Tříhodinovou stopáž jsem ani nevnímal a už byl konec. *:D* Velkou pochvalu si zaslouží remasterovaný obraz, který odhlalil nové detaily, jež původně nebyly vidět (třeba ve scéně, ve které stará Rose dopoví svůj příběh, je záběr na její posluchače a je vidět, jak slzí, což předtím vidět nebylo. 3D: Viděno v IMAXu a Cameron si zaslouží maximální respekt, konverze je tak precizní, že si mnohdy budete myslet, že Titanic byl natočen nativně. *:+*
0 0
reagovat
PS: Všiml jsem si, že jestli ten film opravdu někdo nemá rád, jsou to ti, kterým je dnes 17-18....tedy ročníky, kdy bylo v módě ten film nenávidět, aniž by to někdo z nich viděl :)
229572
PS: Všiml jsem si, že jestli ten film opravdu někdo nemá rád, jsou to ti, kterým je dnes 17-18....tedy ročníky, kdy bylo v módě ten film nenávidět, aniž by to někdo z nich viděl :)
0 0
reagovat

Merlin

Je to s původním dabingem(i Civalova poznámka o Bonton-home video, mohla trknout) a protože si z kina originál fakt nepamatuji a pak jsem sjížděl VHS, určitě mi to nevadí. A vsadím se, že ti co na tom taky vyrostli, jsou na tom stejně. Takže doporučuji kino i když je to s dabingem.

A ne, nepamatuji si jak se na ten film nadávalo. Ve své době to bylo populární stejně jako Avatar. A ti chytrolíni, kteří se tomu vysmívali jsou stejná skupina, která se dnes hromadí na fórech, aby si zanadávala...třeba na ten Avatar:)

Komentář k Leovi mi přijde trefný Civale! Taky mě to teď v Imaxu napadlo...
229571
Je to s původním dabingem(i Civalova poznámka o Bonton-home video, mohla trknout) a protože si z kina originál fakt nepamatuji a pak jsem sjížděl VHS, určitě mi to nevadí. A vsadím se, že ti co na tom taky vyrostli, jsou na tom stejně. Takže doporučuji kino i když je to s dabingem. A ne, nepamatuji si jak se na ten film nadávalo. Ve své době to bylo populární stejně jako Avatar. A ti chytrolíni, kteří se tomu vysmívali jsou stejná skupina, která se dnes hromadí na fórech, aby si zanadávala...třeba na ten Avatar:) Komentář k Leovi mi přijde trefný Civale! Taky mě to teď v Imaxu napadlo...
Merlin
0 0
reagovat
wtf? Ono je to s dabingem a ještě navíc s novým dabingem? Už jsem chtěl vyrazit plnou parou vpřed, ale teď asi nechám Titanic u ledu:-.

A pamatujete, jak se na ten film tenkrát nadávalo? Masy na něj chodily, ale samozřejmě to byl zcela hloupý slaďák pro puberťačky, kýčovitý hollywoodský popcorn, Leo byl netalentovaný hezounek na jedno použití. Ale Cameron ví, jak natočit nesmrtelnou klasiku a myslím, že i u Avatara se po určité době úplně zapomene, jak obrovsky předvídatelné klišé to je a jeho příběh bude taky nesmrtelnou klasikou.
229570
wtf? Ono je to s dabingem a ještě navíc s novým dabingem? Už jsem chtěl vyrazit plnou parou vpřed, ale teď asi nechám Titanic u ledu*:-*. A pamatujete, jak se na ten film tenkrát nadávalo? Masy na něj chodily, ale samozřejmě to byl zcela hloupý slaďák pro puberťačky, kýčovitý hollywoodský popcorn, Leo byl netalentovaný hezounek na jedno použití. Ale Cameron ví, jak natočit nesmrtelnou klasiku a myslím, že i u Avatara se po určité době úplně zapomene, jak obrovsky předvídatelné klišé to je a jeho příběh bude taky nesmrtelnou klasikou.
0 0
reagovat
potvrzuji, že všechny záběry jsou tak jak mají být... Zrcadlově je to určitě někde na YT, protože takové věci by jsem si všiml a rozdíl mězi zatím vydanými dvdčkama, či tv vysíláním tam žádný nebyl... Proč taky ;)...
229568
potvrzuji, že všechny záběry jsou tak jak mají být... Zrcadlově je to určitě někde na YT, protože takové věci by jsem si všiml a rozdíl mězi zatím vydanými dvdčkama, či tv vysíláním tam žádný nebyl... Proč taky ;)...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se