Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly a Arnold shání další drsňáky


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggersylvester stallonethe tomb
Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger budou mít v The Tomb dost zajímavé spoluhráče 

Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone jsou sice už prakticky důchodci, v The Expendables ale ukázali, že svoje řemeslo (=střílet a mlátit lidi a občas něco zahlásit) pořád zvládají. Letos v létě se dočkáme nášupu v podobě sequelu, v prosinci by do amerických kin měl přijít Slyův akční thriller Bullet to the Head a začátkem příštího roku se objeví Arnoldova sólova The Last Stand. Ve vzduchu pochopitelně visí i třetí The Expendables, ale dvě největší ikony akčního žánru se sejdou příští rok i v thrilleru The Tomb, kde se Stallone objeví v roli experta na stavění věznic, na něhož někdo ušije ošklivou boudu, díky čemuž musí zdrhnout z kriminálu, který sám navrhl.

Režisér Mikael Hafstrom před nedávnem zlanařil Jima Caviezela a teď začal shánět další herce. A vybral si docela zajímavé. O tom, koho v The Tomb bude hrát 50 Cent, sice nic nevíme, ale v roli jednoho ze záporáků se objeví Vinnie Jones. Ten si střihne pěkně svinského strážného, jehož životním cílem je udělat Slyovi ze života peklo. Amy Ryan, která byla nominována na Oscara za Gone, Baby, Gone čeká role obchodní partnerky hlavního hrdiny a Vincent D'Onofrio si zahraje vládního zmocněnce, který ukecá Slye k poslední fušce a v podstatě ho pravděpodobně donutí vymyslet vězení, ve kterém pak bude muset hnít. Nejsou to sice žádná superhvězdá jména, ale rozhodně jde o zajímavé herce a minimálně v případě Vinnieho Jonese i typově dokonale obsazené. Ještě by to chtělo zjistit, koho bude hrát ten Schwarzenegger...

---

Vytáhni v hospodě: To, že Vinnie Jones, hrál fotbal, je celkem známá věc. Zpěvačka Joss Stone si ho ale pozvala i na nahrávání třetího alba, slyšet ho můžete v její písničce Change.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace