Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avatar 2 v roce 2014? Nejspíš ne.


ikona
KarelR
avataravatar 2james cameron
Návrat na Pandoru se rozhodně neuspěchá. 

Neříkejte, že jste to nečekali. James Cameron je pověstný tím, že si svoje filmy piplá. A proto nehodlá výrobu Avatara 2 nijak uspěchat. Preprodukce je sice v plném proudu a skupinka šťastlivců z Wety právě bádá nad tím, jak oživit další (nejen podmořské) části Pandory. Sám Velký Jim ale místo drcení scénáře raději vyrábí potápěčské rekordy, takže je dost očividné, že je mu studiová politika "okamžitě točit sequel!" dost volná.

Foxové tak možná vypustili do světa informace o tom, že Avatara 2 a 3 uvidíme na Vánoce 2014 a 2015. Když se na to ale Empire zeptal Jona Landaua, Cameronova věrného producenta, přišla mu tahle data premiér maličko přitažená za vlasy. "Stihnout to do roku 2014 by byla velká fuška", řekl doslova, což je docela přímé naznačení, že bližší termín než 2015 moc nepřichází úvahu.

Buďme za to ale rádi. Cameron je jedním z mála tvůrců, kteří netančí podle toho, jak studioví producenti pískají. A když chce filmu věnovat péči, a ne jen rychle vychrlit podobně velké pokračování, tak to tak prostě bude. Snad se nám delší čekání opět vyplatí.

---

Vytáhni v hospodě: Když Kate Winslet slyší titulní písničku z Titanicu, dělá se jí nevolno. Vážně!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace