Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blbý a blbější vrací úder!


ikona
Mr. Hlad
jim carrey
Dvě největší blbci filmového světa se vrací na scénu 

Jim Carrey je sice komediální legenda, ale filmy jako Pan Popper a jeho tučňáci rozhodně nejsou to, co bychom od něj chtěli vidět a i komedie typu Yes Men vypadají vedle toho, co tvořil v devadesátých letech, jako průměrná nuda. Ovšem Carrey letos oslaví padesátku a člověk by si myslel, že nějaké blbnutí před kamerou, převlékání do baletních kostýmů a scény, v nichž vylézá z řitě nosorožce, ve svém věku už dělat nebude. Vypadá to ale, že jsme se spletli. A jsme za to rádi.

V září by totiž měl Jim Carrey začít natáčet pokračování legendární komedie Blbý a blbější. Prozradili to režiséři prvního filmu bratři Farrellyové, kteří i tentokrát zasednou za kameru. Spolu s nimi se vrací samozřejmě i Jeff Daniels, takže celá parta magorů je pohromadě a my se můžeme zase těšit na pořádně trhlou zábavu. O čem dvojka bude, zatím nechce nikdo prozradit, režiséři ovšem během tiskovky několikrát a velmi jasně dali najevo, že s prequelem Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda neměli vůbec nic společného, takže se snad nemusíme bát nějakého průšvihu.

---

Vytáhni v hospodě: Hlavní hrdinové Blbého a blbějšího se jmenují Harry a Lloyd. Inspirací pro jejich jména byl legendární komik Harold Lloyd.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace