Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #134 o Batmanovi a Želvách


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Který herec je nesmrtelný? Jak vypadá LEGO Batman? A co si pořídit do garáže?  
Aprílový výplach

Trailer týdne
S LEGEM si už v redakci nikdo nehraje, i tak však dokážeme ocenit, když si dospělák udělá čas, pohrabe se v hromadě kostiček a dá světu něco, co je alespoň trochu zábavné. Třeba LEGO trailer. Těch už jste ve Výplachu pár vidět mohli a teď tu máme nejnovější. A Temný rytíř povstal vypadá s kostičkami celkem dobře. 

Smrt týdne
Ve věku pouhých šestačtyřiceti let nás opustil Patrick Dempsey. Sympaťák ze seriálových Chirurgů, který se však objevil třeba i v třetích Transformerech nebo trojce Vřískotu. Jo a je to mimochodem lež. Patrick Dempsey se ze zpráv dozvěděl o své smrti a rychle reagoval na svém účtu na twitteru, že žije a daří se mu dobře. Každopádně už bylo pozdě a zprávy o jeho předčasném úmrtí už se chytla média. Dempsey se tak může připojit k dalším celebritám, které byly „zabity“ a když náhodou narazí na Eddieho Murphyho nebo Paula McCartenyho, alespoň si mají o čem pokecat. 

Intro týdne
Michael Bay chystá nové Želvy ninja a ačkoliv byla tahle zelená čtveřice součástí i mého dětství, nijak zvlášť mě to nevzrušuje, ale spousta lidí má pocit, že už za tu snahu oživit téměř mrtvou značku by měl jít Bay do pekla a poslouchat tam bez přestávky písně Petra Kotvalda. Bayovy změny – tedy třeba to, že želvy budou z vesmíru – zkrátka naštvaly hodně lidí. A někteří z nich se rozhodli dát to Bayovi sežrat tímhle videem

Dude týdne
O tom, že Jason Reitman organizuje v Los Angeles „předčítání“ ze scénářů slavných filmů, už jsme vás informovali. Před několika týdny takhle nastoupili na scénu téměř výhradně afroameričtí Gauneři, teď přišel čas na největší flákače všech dob. Čtenou verzi kultovní komedie Big Lebowski měli na starost mimo jiné Seth Rogen, Hank Azaria, Rainn Wilson, Christina Hendricks nebo Fred Savage. Zajímavá parta a v případném remaku (bůh dej, ať nikdy nevznikne), si toho Rogena dokážu představit asi jako nejlepší náhradu za Jeffe Bridgese. Snad se někdy záznamy z čtených předstvení objeví i na youtube. 

Hymna týdne
Pamatujete na Borata? Na tohle hovado se dá jen stěží zapomenout, takže asi ano. Jeho vrcholným číslem byl zpěv kazašské hymna na americkém rodeu, v níž jsme se mimochodem dozvěděli vše podstatné o čistotě kazašských prostitutek a velikosti penisu vládce země. Ano, je to veselé, ovšem veselé to nebylo v okamžiku, kdy si v Kuvajtu kazašská reprezentantka ve střelbě šla pro zlato a očekávala opravdovou hymnu své země. No... nepovedlo se to. Organizátoři mimochodem údajně zkonili i srbskou hymnu. 

Reklama týdne
Ať už si o Škodě Yeti myslíte cokoliv, snaha prosadit se na západních trzích tu je a my se s tím musíme smířit. Na druhou stranu když chce někdo uspět v tak drsném odvětví, jakým je automobilový průmysl, musí se snažit svůj výrobek lidem doslova vecpat. A k tomu jsou reklamy. Některé mohou být cool, atmosférické a mrazí z nich v zádech, jiné na to jdou trošku jinak. 

Konec týdne
Hra o trůny dnes startuje s druhou sérií, máme ale sakra kliku, že jsme se jí vůbec dočkali. Stačil totiž jeden přesně mířený kop do koulí a s celou ságou to mohlo dopadnout úplně jinak. Sice by to asi málokdo přežil, ale tohle rošambo by za to asi stálo

Pořad týdne
Tohle je tak trochu kamarádšoft, ale proč ne? Ve studiu Playzone, kde natáčíme naše MZ Live, se o nás výtečně stará režisér, kameraman, zvukař, střihač a vlastně holka pro všechno Fiola. Toho můžete znát i z herního pořadu Indian, který se od čtvrtého dubna přesouvá z internetu do televize Metropol. A láká na sebe docela zajímavou ukázkou, tak se na něj mrkněte
Projekt týdne
Sourozenci Wachowští chystají hodně zajímavě vypadající sci-fi Atlas mraků, ve kterém se mimo jiné sejdou Tom Hanks, Halle Berry nebo Hugh Grant. A právě poslední zmíněny se o projektu trošku víc rozkecal v pořadu Graham Norton Show. Evidentně můžeme očekávat dost neobvyklou podívanou a Granta v roli, která je pro něj řekněme netypická.

Duel týdne
V soutěži o největšího blba Peter Griffin Homera Simpsona zcela přejel. Dnes zpátky k filmu. Letošní léto je solidně narvané a může z něj vylézt pár hodně velkých hitů i věcí, na které budeme s láskou vzpomínat i za několik let. Nás ale dnes nezajímá, na co se nejvíc těšíte, ale chtěli bychom vědět, který z letošních letních filmů považujete za největší úlet. Máme tu mimo jiné naštvanou Sněhurku, amerického prezidenta, co krájí upíry obří sekyrou nebo diktátora, který přijde o vousy. Název filmu napište do předmětu, do textu uveďte důvody. 

Za týden zdar
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace