Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Clerks... na Broadwayi?


ikona
KarelR
clerkskevin smith
Kevin Smith chce Danteho a Randalla vyhnat na prkna, co znamenají svět. 

Tady někdo moc hulí. Ale aspoň se to nebojí přiznat! Kevinu Smithovi, který nám v posledních letech zas tolik radosti neposkytl, se možná blýská na lepší časy. Jeho reality show Comic Book Men patří mezi nejnahláškovanější věci, které nám televize za poslední roky přinesla. Jeho živá vystoupení pořád táhnou a baví. A i když si jeho poslední filmy našly jen málo věrných příznivců, v žádném případě to neznamená, že by Kev ztratil svůj vypravěčský fištrón. Ba naopak.

Dokazuje to hned několika internetových videích z posledních let, mezi kterými vyčnívá to nejnovější. Smith v něm totiž slibuje, že se pokusí dát dohromady třetí Clerks. Nebude to ale klasické filmové pokračování. Místo chce Danteho a Randalla dostat do divadelní hry na Broadway (na celých šest měsíců!), což by bezpochyby vytáhlo "nefilmovost" jeho tvorby na finální úroveň. Dva staticky kecající týpci totiž vždycky byli Smithovou předností, a je jen dobře, že si to sám uvědomuje.

Zatím vůbec není jasné, o čem by divadelní Clerks 3 byli. Smith totiž se svým nápadem nedošel dál než k Jeffu Andersonovi ("neherecký" představitel Randalla), který jej odsoudil jako výplod Smithovy zhulenecké fantazie. Inu, do velké míry má pravdu. Vůbec to ale neznamená, že by projekt někdy v budoucnu nemohl nabrat reálnější obrysy. I když je mnohem pravděpodobnější jeho rychlé zmizení v propadlišti dějin.

Vadí nám to? Ani moc ne. Clerks 3 můžou klidně přijít v hrané podobě za pět nebo více let. A teď není nic důležitějšího, než aby Smith dokázal rozjet druhou sérii Comic Book Men.

---

Vytáhni v hospodě: Na začátku příštího roku by prý mohli pokračovat animovaní Clerks, kteří to bohužel dotáhli jen k šesti epizodám. Ani tohle by nebyla zlá záplata.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace