Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Ron Burgundy ohlašuje Zprávaře 2


ikona
KarelR
adam mckaysteve carellwill ferrellzpravar 2
Pokračování komediální klasiky se stalo realitou. A v hodně cool stylu! 

Už jste mysleli, že se nedočkáte? No, my taky! V Paramountu ale někdo konečně dostal rozum a po letech odmítání dal Willu Ferrellovi peníze na Zprávaře 2. Přesně tak. Pokračování 8 let staré komedie dostalo po letech studiového ping pongu zelenou, kterou samotný Ron Burgundy ohlásil včera večer u Conana. Bylo to stylové? Rozhodně! Podívejte se na to sami.

Prvního zprávaře Ferrell napsal s Adamem McKayem, který ho i režíroval. A přesně takhle to bude i u dvojky, která kromě tvůrčího týmu svede dohromady i ten herecký. Zatím sice nikdo nepotvrdil, jestli opět uvidíme Christinu Applegate a Freda Willarda. Celý "Channel 4 News Team", sestávající z Willa Ferrella, Stevea Carella, Paula Rudda a David Koechnera, se ale vrátí.

A to přímo do velrybí vagíny, v níž se snad nesejdou bez obrovské cameo podpory Frat Packu, Teamu Apatow (v jedničce se kromě Stillera, Vaughna a Blacka mihli i Apatow s Rogenem) a dalších kamarádů. Máme zkrátka zaděláno na hodně nekorektní ptákovinu (i kdyby neprošla nedávná idea, že bude celý film muzikál), kterou snad bude brzy následovat i dvojka Zoolandera. Prosím, chlapci, ať dělají sequely jedničkám čest!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace