Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v Iron Manovi 3?


ikona
KarelR
iron maniron man 3marvel
Známe nové detaily o další sólovce Tonyho Starka. 

Hlásí se vaše oblíbená AvengersZone s novinkami ohledně... pauza! Ano, také jsme si všimli, že vás poslední týdny zasypáváme tunami materiálů s tematikou Avengers. Videa, fotky, články, to všechno možná začíná vytáčet nejednoho našeho čtenáře, jehož zrak se k blížící se marvelovské týmovce příliš neupírá. Vzali jsme to na vědomí, přichystali menší pauzu... Ale internet nás v ní moc nepodpořil. Namísto klidného týdne, v němž bychom se mohli věnovat něčemu jinému, pustil Marvel do světa pár novinek ohledně Iron Mana 3. No dík.

Comicsové ticho holt budeme muset ještě o chvilku odložit, jelikož Shane Black přišel s pár zajímavými prohlášeními. Scenárista a režisér třetí Iron Manovi sólovky totiž tvrdí, že v Marvelu nebyli s Iron Manem 2 zas tak spokojení (pro mnohé asi žádná novina). Ano, film v tržbách překonal jedničku a vydělal 624 milionů dolarů. Studio si ale přiznalo, že byla celá produkce uspěchaná a soustředila se spíš na stihnutí blížící se premiéry, než na výrobu skvělého filmu. Black proto slibuje, že nás u trojky, která se bude natáčet od 21. května do 7. září, nic takového nečeká.

Legendární továrna na hlášky pracovala na scénáři s Drewem Pearcem (britský seriál No Heroics) a samotným Downeym, a prý nesepsali nic ve stylu: "Dva týpci v železných oblecích mlátí jeden druhého." Místo toho se máme těšit na thriller ve stylu románů Toma Clancyho, což se ale u filmu, jehož kovem oděný hrdina má do špióna celkem daleko, nepředstavuje zrovna jednoduše. Tony Stark by tak měl v tomhle ohledu dostat menší výpomoc, kterou nezařídí nikdo jiný než... Černá vdova.

Po všech řečech o tom, že nás nečeká další Iron Man 2, je to hodně překvapivé zjištění. Scarlett Johansson by ale při správném využití nemusela Iron Mana 3 nafouknout do minitýmovky (nafukování u ní funguje úplně jinak...). A snad tedy pomůže filmu k realističtějším konturám. Black totiž hodlá Iron Mana postavit proti "reálným světovým padouchům", což zní možná až příliš ambiciózně. Tonymu budou každopádně krýt záda ještě Rhodey s Pepper (Don Cheadle a Gwyneth Paltrow si můžou odškrtnout další nasmlouvanou marvelovku), a doufejme, že už se obsazení moc nerozroste.

Ïron Manovi by nějaké to menší dobrodružství určitě slušelo. A dozajista by se při něm lépe vysvětlovalo, proč mu po boku najednou nelétá Kapův štít a Thorovo kladivo. Jak bude něco takového fungovat v každém zjistíme 3. května 2013. Že se daleké premiéry nemůžete dočkat? Tak si připomeňte pár Tonyho kousků v tomhle novém featurettu. Ano, řeší se v něm Avengers. Ale ti jsou teď prostě všude, tak se s tím radši smiřte. Člověk aby se bál otevřít ledničku!

---

Vytáhni v hospodě: Jeremy Renner v Avengers hraje experta na lukostřelbu Hawkeye a o jeho trénink se proto starali pravidelní účastníci Olympijských her. Zas tak skvělou práci ale podle tohohle rýpavého článku neodvedli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace