Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natáčení Expendables 3 už letos?


ikona
KarelR
expendablesexpendables 2sylvester stallone
Zvládne Slyova banda trilogii? 

Drby o pokračování dlouho předtím, než film přijde do kin - chyběly jste nám! Tentokrát se sequelové zvěstí týkají akční týmovky Expendables 2, která dorazí do kin letos v srpnu. A jelikož je na velmi dobré cestě vydělat víc než jednička (Arnie a Bruce se o to určitě postarají), není divu, že Sly spřádá plány na trojku. Až dodnes jsme o nich moc neslyšeli. Teď ale přichází Randy Couture a tvrdí, že nás trojka možná oblaží dřív, než jsme si mysleli.

"Expendables 3 nejspíš začneme natáčet na podzim. Potom, co v srpnu vyjde dvojka." Tohle prohlášení má samozřejmě hodně daleko k oficiálnímu oznámení. Minimálně ale naznačuje, že už Stallone svým nejbližším trojku nadhodil. A pokud nebude studio Lionsgate nic namítat, dozajista se jí pokusí přetavit v realitu.

Tak brzkému natáčení by sice mohly zabránit nabité kalendáře všech zúčastněných (takový Schwarzenegger neví, co točit dřív). I když by ale podzim nevyšel, první signály o třetím díle potěší. A třeba by se ani nemusel natáčet kdesi v Bulharsku, protože až Hunger Games vydělají studiu těžký balík (otvírací víkend teď vypadá na 138 milionů dolarů!), kam ho lépe investovat, než do dalšího explozivního dobrodružství se svatou trojicí?

---

Vytáhni v hospodě: Sandra Bullock po prvních Expendables slibovala, že se bude zajímat o případnou roli ve dvojce. A nic. Takže bude oscarové herce nabírat až trojka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace