Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noe má zelenou. S Crowem na palubě.


ikona
st39.6
darren aronofskynoahrussell crowe
Aronofsky dostal zelenou pro svůj vysněný biblický projekt. 

Darren Aronofsky osciloval kolem několika velkých projektů, jenže pokaždé, když už to vypadalo, že by mohl natočit svůj první velkofilm, vzal na poslední chvíli nohy na ramena. Utekl tak od Ronina, Robocopa nebo naposledy od Wolverina. Na toho prý neměl čas z rodinných důvodů, čert to ale vem - teď si "chvilku" našel. Ve hře je totiž jeho vysněný (a na MovieZone už několikrát probíraný) biblický film o Noem, k němuž si nějdříve nechal načrtnout comicsovou předlohu, s níž pak obrážel studia.

Na tu se na konec chytlo New Regency spolu s Paramountem a právě tihle velcí hráči teď dali Aronofskymu zelenou. Sice nevíme, kolik na ní dostane (původně chtěl sto třicet milionů a zdá se, že se rozpočet kolem takové sumy opravdu pohybovat bude), biblickou apokalypsu každopádně Aronofsky bude moct začít točit už v červenci.

Pro hlavní roli byl při příležitosti oslavy začátku preprodukce potvrzen Russell Crowe, který se kolem Noeho motá už nějaký ten pátek a Aronofsky mu dal přednost před Christianem Balem nebo Michaelem Fassbenderem. V nejbližších týdnech každopádně o Noem asi ještě párkrát uslyšíme, z filmu se totiž stává jeden z klíčových projektů Paramountu pro příští rok a tak bude potřeba obsadit ještě několik známých tváří, které budou dobře znít v trailerech i na papíře. O tom, zda Aronofsky natočí vizuální pecku, pak není třeba polemizovat - stačí se podívat, co udělal s nějakými pětatřiceti miliony s Fontánou.

---

Vytáhni v hospodě: Když už jsme zmínili toho Wolverina, viděli jste nový teaser poster?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace