Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prokletý Jack Bauer: Filmových 24 hodin nebude


ikona
st39.6
24antoine fuquakiefer sutherland
Jack Bauer se vlastního filmu nedočká. A pokud ano, brzy to nebude. 

Federální agent Jack Bauer byl jedním z největších borců televizních obrazovek a každá z osmi sezón seriálu 24 hodin vydala hned za několik akčních filmů. Tenhle seriál se zasluhoval o pravidelný přísun infarktů a my ho za to samozřejmě bezmezně milovali, protože mu podobně adrenalinovou nálož záviděla většina filmových produkcí. Představa, že by se pak Bauer do jedné podíval, fanouškům skoro naháněla erekci. S koncem osmé - tedy poslední - sezóny se samozřejmě o celovečerním filmu začalo mluvit ve velkém, u mluvení ale dva roky od konce seriálu také jen zůstalo.

Na sliby, že se za pár měsíců začne natáčet, je největší expert hlavně Kiefer Sutherland, který filmovou Čtyřiadvacítku slibuje už čert ví jak dlouho. Když se o ní tedy rozpovídal naposled, nikdo už ho nebral moc vážně. Byla to ale chyba, z Hollywoodu teď totiž zaznělo: Fox filmovou adaptaci 24 hodin opravdu chystal. Jenže teď jí zrušil.

Může za to Sutherlandův nařachaný kalendář, herec totiž momentálně dělá na seriálu Touch a Foxové se bojí, že by se v případě natáčení 24 hodin nestihl vrátit na plac pro druhou sérii. Pokud tedy Čtyřiadvacítka někdy vznikne, bude to až za dlouho, Sutherland by totiž měl mít volno až za rok touhle dobou. Což by posouvalo premiéru na nějakou polovinu roku 2014.

Foxové přitom neměli se seriálem zrovna malé plány. V závěrečném jednání na pozici režiséra byl Antoine Fuqua (Slzy slunce, Training Day, Odstřelovač) a scenáristé Billy Ray a Mark Bomback prý chystali rovnou celou trilogii. Vedle problémů s časem tu ale byla také otázka rozpočtu. Sutherlandovi podle všeho milion dolarů za celovečerák nepřišel adekvátní a Foxové navíc hodlali do 24 hodin nasypat jen $30 milionů, produkce však vyžadovala spíš něco v rozmezí pětačtyřiceti a šedesáti míčů. To je docela rozdíl.

Pro teď je tedy Jack Bauer stále ve vyhnanství a zase o něm nějaký ten pátek neuslyšíme. Foxové podle všeho filmovou adaptaci nechtějí uspěchat, zároveň do ní ale nejsou ochotní investovat nikterak veliké peníze. Zatím tedy na Jacka musíme zapomenout.

---

Vytáhni v hospodě: Jestlipak jste věděli, že má Kiefer Sutherland dvojče? Nezaskakuje za něj ale v kaskadérských scénách, je to totiž žena a pracuje v televizní produkci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace