Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #130 o reklamách a Hvězdě smrti


ikona
st39.6
víkendový výplach
Burgery, sexy ženy, Star Wars, létající věci ... výplach je tu. 

Upocený výplach.

Pocta týdne

Pokud je zrovna neuvádí Hugh Jackman, stává se z Oscarů čím dál nudnější záležitost, které samozřejmě ubližuje především zbabělý výběr oscarových nominací a fakt, že se každý rok najdou filmy, které jsou nejen lepší než nominované kousky, ale často dokonce lepší než kousky vítězné. Pokud patříte mezi filmové fanoušky, kteří si to moc dobře uvědomují, určitě vám udělá radost tenhle sestřih, jenž slouží jako pocta všem loňským filmovým peckám, na něž ze záhadného důvodu Akademie pro jistotu úplně zapomněla. Nejsmutnější je, jak pravdivě tohle fanouškovské video působí.

Prkno týdne

Trilogii Návratu do budoucnosti viděl pravděpodobně každý a většina diváků po jejím zhlédnutí uznala, že by se některé vynálezy z dílny Roberta Zemeckise zatraceně šikly i jim - vedle létajícího auta se schopností cestovat v čase by si zcela jistě každý přál i samozavazovací tenisky a především vznášející se skateboard. A zatímco na samozavazovacích botách Nike tvrdě pracuje, vznášející se prkno vydá Mattel už letos. Ano, vlhké sny fanoušků série o cestování v čase se stanou skutečností. Má to ale jeden háček: létající skateboard byl vynalezen až v roce 2015. Limitované prkno od Mattela si tak sice budete moct koupit už letos, vznášet se začne ale až v okamžiku, kdy bude technologie připravená. Tedy za tři roky.

Erektivní reklama týdne

Pánové, zavřete dveře do pokoje a ujistěte se, že manželka / přítelkyně / maminka / kdokoliv jiný nehodlá v příštích padesáti vteřinách narušit vaše soukromí. Přesně na takovou dobu si vás totiž získá nová reklama na burgery amerického fastfoodového řetězce Carl´s Jr., v níž se božsky tvarovaná Kate Upton zakousne do libového burgeru plného šťavnatého masíčka a ostrých chilli papriček! Úúúúú! Máloco je více rajcovní než kombinace sexy ženské a dobrého burgeru. A tý holce je devatenáct! Kde to, sakra, žijeme! Carl´s Jr. je mimochodem jeden z řetězců, které uvažují o otevření tuzemské pobočky. Tak schválně, jestli nás budou za jejími pulty čekat tak šťavnaté ženské. A sexy burgery. Nebo obráceně. To je jedno.

Rozpočet týdne

Je to otázka, která vrtá hlavou snad každému diktátorovi s ambicemi ovládnout vesmír: na kolik by mě vyšla stavba Hvězdy smrti? Zjednodušeně řečeno: na hodně. Diktátoři ale často mívají dost megalomanské představy a nějaké "hodně" je neodradí, takže pánové z Centives přihodili pár čísel: na Zemi (respektive v jejím jádru, takže při té těžbě opatrně, prosím) je dost železa ke stavbě dvou miliard Hvězd smrti. Zatím pohoda, surovin je očividně dost. Problém ale je, že pokud by se oproti loňskému roku těžba neurychlila, jenom vytěžení železa na jeden kus "létajícího měsíce" zabere přes osm set tisíc let. V případě, že onoho diktátora pár tisíciletí neodradí, je tu ještě jeden háček: na stavbu Hvězdy smrti by musel rozbít prasátko, v němž by se skrýval 13 000x vyšší rozpočet než je současný hrubý domácí produkt celé planety Země. Takže přibližně tolik: $852,000,000,000,000,000. Mno, jsme zvědaví na prvního odvážlivce!

Držkobraní týdne

"Bolest nebolí", pokusí se vám nabulíkovat Patrick Swayze v osmdesátkovém hitu Road House, který se proslavil především barovými rvačkami. Po tomhle videu si ale čelist pro jistotu stejně prolnete, bude vás totiž bolet jen z toho, kolik přesdržkových záběrů stačíte v pouhých pětačtyřiceti vteřinách napočítat. Moc. A je to děsná prča.

Homevideo týdne

Zklamání z oscarových nominací není žádný nový trend, ve skutečnosti už se jedná o letitou tradici, jak dokazuje domácí video Stevena Spielberga, v němž legendární režisér sleduje vyhlášení nominací na zlaté plešouny. A hádejte co: jeho mořské dobrodružství nezískalo nominaci na sošku za nejlepší režii! Pokud si nedokážete představit, jaké zklamání Stevena čekalo, můžete se díky tomuto archivnímu kousku přesvědčit na vlastní oči.

Investice týdne

Podle předběžných propočtů se dalších ultimátních Blu-ray edic Harryho Pottera objeví ještě přibližně bambiliarda, takže pokud zrovna nemáte peníze, můžete být v klidu. V případě, že jste právě našli na chodníku $499.99, tedy nějakých devět a půl tiíce, máme pro vás tip na vysokodefiniční investici: Warneři chystají "čarodějnickou kolekci" Harryho Pottera, která za onu částku slibuje jednatřicetidiskovou mega-kolekci ve vskutku sběratelském balení, jež by měla uklidnit všechny rozzuřené fanoušky, vytočené loňskou "obyč" kolekcí filmů bez bonusů. Tohle balení bude obsahovat všechny dokumenty, všechny verze i všechny sestřihy filmů. Kdy vyjde, však zatím nikdo netuší.

Herní trailery týdne

Od celosvětové premiéry třetího Mass Effectu nás dělí už jen několik hodin a marketingové oddělení BioWare a EA Games začíná tlačit na pilu. Během minulého týdne proto vydalo rovnou dvě famózní ukázky, které by měly většinu fanoušků trailerů posadit na zadek. Nejdříve světlo světa spatřila ukázka hraná a chvíli na to se objevil rovnou launch trailer, který neuvěřitelné měřítko téhle herní pecky ukazuje v celé jeho kráse. A je na něj radost pohledět! A jelikož herní série končí, nabízí se obligátní otázka: Co bude s filmovou adaptací?

Taneček týdne

Ještě jednou k Oscarům. Pokud jste sledovali slavnostní ceremoniál v (bývalém) Kodak Theater, jistě jste si stačili všimnout, že jedním z vrcholů večera nebyl strašně vtipný proslov Meryl Streep, ale ohromující představení Cirque Du Soleil. Pokud se o téhle bandě gumových kaskadérů chcete dozvědět trochu více, skočte se podívat sem, kde mají krom samotného představení ke zhlédnutí také čtyřminutové "behind the scenes".

Duel týdne

V minulém duelu to vypadalo, že jste s volbou Jaie Courtneyho na pozici synátora Johna McCleanea docela spokojení (jako alternativy padli třeba Chris Pine nebo Jensen Ackles).

V tom dnešním se vás u příležitosti slíbeného Blučka Indiana Jonese zeptáme, který ze čtyř dílů archeologových dobrodružství máte nejradší. Do předmětu napište díl, do komentáře pak důvody.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace