Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bernie: Trailer

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Trailer hroznej, Jack Black vypadá jako osel roku a mě to nepřijde vtipný. McConaughey asi jedinej zajímavější element týdle estrády.

Nicméně v jednu chvíli se v traileru objeví klasickej titulek: "From the director of School of Rock and Dazzled and Confused..."

Troufnu si tvrdit, že práve druhej jmenovanej film většina z vás neviděla a dovolím si ho důrazně doporučit... (I když už sem to někdy někde na moviezone určitě udělal). Typicky Linklaterovsky pojatej film, kde se toho moc neděje, pouze zobrazuje jedno ráno-odpoledne-večer-noc-ráno na klasický americký střední škole, kde v sedmdesátých letech končí jeden ročník svou pouť po střední.

Celou dobu tam hraje skvělá muzika, má to takovou nepopsatelnou feel good atmosféru, kde se nic neřeší, jenom se žije pro tu danou chvíli a vůbec to pro mě bylo jako zjevení z čistýho nebe. Zároveň tu mají úžasný roličky třeba Ben Affleck, již zmíněnej McConaughey, Joey Lauren Adams.... Mrkněte na to :)
226405
Trailer hroznej, Jack Black vypadá jako osel roku a mě to nepřijde vtipný. McConaughey asi jedinej zajímavější element týdle estrády. Nicméně v jednu chvíli se v traileru objeví klasickej titulek: "From the director of School of Rock and Dazzled and Confused..." Troufnu si tvrdit, že práve druhej jmenovanej film většina z vás neviděla a dovolím si ho důrazně doporučit... (I když už sem to někdy někde na moviezone určitě udělal). Typicky Linklaterovsky pojatej film, kde se toho moc neděje, pouze zobrazuje jedno ráno-odpoledne-večer-noc-ráno na klasický americký střední škole, kde v sedmdesátých letech končí jeden ročník svou pouť po střední. Celou dobu tam hraje skvělá muzika, má to takovou nepopsatelnou feel good atmosféru, kde se nic neřeší, jenom se žije pro tu danou chvíli a vůbec to pro mě bylo jako zjevení z čistýho nebe. Zároveň tu mají úžasný roličky třeba Ben Affleck, již zmíněnej McConaughey, Joey Lauren Adams.... Mrkněte na to :)
0 0
reagovat
Docela nuda. Linklater zkouší dělat Coeny, ale nevim jestli se zadaří.
226387
Docela nuda. Linklater zkouší dělat Coeny, ale nevim jestli se zadaří.
0 0
reagovat

Cival

Matthewa jsem poznal... nicméně po traileru mě ten film vůbec nezajímá :- kurňa, a to jsem na Linklatera dříve nedal dopustit. Chtělo by to Ethana a Julii... a chtělo by je to hned! :)
226385
Matthewa jsem poznal... nicméně po traileru mě ten film vůbec nezajímá *:-* kurňa, a to jsem na Linklatera dříve nedal dopustit. Chtělo by to Ethana a Julii... a chtělo by je to hned! *:)*
Cival
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se