Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis vs. létající kulky


ikona
st39.6
bruce willis
Bruce Willis nemá dost a upisuje se další akční pecce. 

Bruce Willis je ďábel. V jeho věku už se nenajde moc herců, kteří by si troufali na akční film (samozřejmě pokud se zrovna nejedná o Postradatelné, kam vysloužilé akční hvězdy přicházejí za odrazem lesku vlastní slávy), on však nespí na vavřínech. Díky tomu ho zanedlouho uvidíme ve druhém G. I. Joe, kde ztvární taťku všech Joů, samozřejmě ho potkáme i v oněch Postradatelných, chystá se na druhé RED, v pre-produkci je také pátá Smrtonosná past ... jeden by řekl, že tenhle za pár dní sedmapadesátiletý veterán musí mít dost. Kdepak.

Čerstvě se totiž upsal Columbia Pictures k jedné z hlavních rolí ve Five Against Bullet. Film má vyprávět o mexickém politikovi, který si poté, co mu drogové kartely zavraždí otce, najde pět nejlepších bodyguardů široko daleko. Willis bude velmi pravděpodobně jedním z nich.

Za atraktivně znějícím namětem bude stát producent Transformers a G. I. Joe Lorenzo di Bonaventura, což značí solidní nášup. A zatímco režisérovo jméno známo zatím není, to scenáristovo už ano - zatím pozitivně znějící novinku dost kazí. Film totiž napíše Alex Litvak, člověk zodpovědný za Predátory nebo čerstvě za Tři mušketýry. A to jsou filmy, které si připadají dementní i vedle čerstvě lobotomizovaného blázna. Nějaký akční výplach neuškodí (Bonaventura je na ně expert), ale hlavu a patu by mít měl. Snad se tedy Five Against Bullet podaří, námět zní dost dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace