Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indiana Jones konečně na Blu-ray


ikona
KarelR
blu-rayindiana jones
Kdy ho můžeme očekávat? 

Tak jsme se přeci jen dočkali. Star Wars a Pán prstenů už to mají za sebou, takže fandové modrého formátu toužili po jediném - trilogii s Indianou Jonesem na Blu-rayi. Splnil jim Steven Spielberg jejich sny? No... bohužel ne.

Aby bylo jasno, Indy se na modré placky podívá už letos na podzim. Jenže fanoušky nečeká nabušený set s velebenou trilogií, nýbrž rovnou celá tetralogie. S božským obrazem, perfektním zvukem a kupou zatím nespecifikovaných bonusů. Někomu to bude stačit a může začít jásat. Už nyní je ale jasné, že tohle oznámení zvedne vlnu odporu. A sběratelé začnou doufat, že bude možné filmy zakoupit jednotlivě.

PODÍVEJTE SE NA BLU-RAY TRAILER

Odpor ke Království křišťálové lebky se totiž stále drží mnoha lidí (mě ne!) a určitě nikdy nezmizí. Do které skupiny patříte vy? A jestli do té nespokojené, jak budete situaci řešit? Vaše názory jsou vítány v diskuzi, která se snad nezmění v tradiční flame ohledně kvalit čtvrtého filmu.

---

Vytáhni v hospodě: S oblibou se říká, že je dobrodruh XY jen kopií Indiana Jonese. Ale co kdybych vám řekl, že je sám Indy do velké míry kopií Harryho Steelea? Fotky z The Secret of the Incas totiž jasně dokazují, že Charlton Heston nosil fedoru o celých 27 let dřív!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace