Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cowboy Ninja Viking: 3x Badass!


ikona
st39.6
marc forster
Comicsová adaptace o supervojácích, kteří se dokáží změnit v různé typy bojovníka? Sem s ní! 

Je to několik měsíců, co studio Disney najalo scenáristy Rhetta Reese a Paula Wenicka k tomu, aby zadaptovali comicárnu s názvem Cowboy Ninja Viking. Jenže scénář podle předlohy AJ Liebermana a Rileyho Rossmoa pravděpodobně nedopadl přesně podle představ slavného studia a šel tedy k ledu. Z toho ho teď vykopal Universal a my tak můžeme říct jen: Díky Bohu!

Proč? Protože námět Cowboy Ninja Viking zní, jak už napovídá samotný název, šíleně cool. Vyprávět má o vojenském programu boje proti teroru, který pracuje na lidech s rozdvojenou osobností. Cílem programu je vzbudit v těchto lidech rovnou tři personality, z nichž je každá založená na jiném archetypu bojovníka / vojáka. Jejich úkolem je pak samozřejmě jediné: stát se smrtonosnou zbraní. Takže ano, ve filmu budou pobíhat lidé, kteří se budou schopní změnit z cowboye na ninju nebo vikinga. Pokud je scénář alespoň trochu odvážný - což soudě podle toho, že se ho Disney bál, pravdpěodobně bude, mohla by se z Cowboy Ninja Viking vyklubat hodně zábavná ptákovina.

Samozřejmě za předpokladu, že se jí ujme správný režisér. Tím by měl být Marc Forster, který se pravděpodobně pustí do pre-produkce ještě tento rok, hned po tom, co dokončí World War Z s Bradem Pittem. Jeho Quantum of Solace možná byla značně přeplácaná bondovka, která se utápěla ve slabší (a často okoukané) akci, jak bude režisér Plesu příšer, Hledání Země Nezemě nebo Lovce draků schopný zpracovat další akčnější námět, ale napoví spíš ono World War Z, ze kterého jsme zatím neviděli jedinou ukázku. Jedno je každopádně jisté: Cowboy Ninja Viking zní naprosto skvěle a chceme ho vidět co nejdříve!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace