Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek a Riddick na nových fotkách


ikona
Mr. Hlad
riddickstar trek 2
Největší vesmírný řezník a posádka nejslavnější vesmírné lodi potvrzjí, že příští rok bude pro fandy sci-fi hodně zajímavý.  

Star Trek 2 a trojka Riddicka patří bez pochyby k nejočekávanějším sci-fi filmům příštích měsíců. Zatímco tvůrci sequelu ke Star Treku dávkují fanouškům informace pomalu, největší vesmírný drsňák se s tím moc nepáře a i když zatím nemáme název filmu, fotek jsme viděli dost a na rozdíl od pravděpodobně výrazně epičtější konkurence z Enterprise už i víme, o co půjde. Riddick se bude muset na nehostinné planetě porvat nejen s hladovými monstry, ale i s bandou žoldáků, co chtějí jeho hlavu. Tvůrci slibují návrat k atmosféře prvního dílu a žádné pokusy o temnější konkurenci Hvězdných válek. Vin Diesel teď do světa posílá další fotky z natáčení, aby všechny ujistil, že je pořád v dobré formě a že třetí Riddick opravdu nebude komorní dialogové drama. Stačí kliknout na obrázek a uvidíte víc.

Na internet však teď unikly i nějaké ty fotky z natáčení sequelu Star Treku. Nejsou sice nijak zvlášť konkrétní, ale alespoň z nich poznáme, kdo se s kým bude rvát. Pokud si tedy Star Trek šetříte až do kina, raději dál nečtěte. Na fotkách se totiž řeže Zachary Quinto s padouchem, kterého hraje Benedict Cumberbatch. Ten nahradil původně plánovaného Benicia del Tora a fandové tvrdí, že to, co má na sobě, je černá verze uniformy Hvězdné flotily, takže záporák nejspíš bude mít co do činění právě s touhle organizací. A prý to bude tak velký drsoň, že se na něj nebude chytat ani Spockův speciální chvat, který v jedničce uzemnil i Chrise Pina. Bitka se prý odehrává na nákladním člunu. Pro fotky si opět klikněte na obrázek.

A tady to máte v pohybu

No a aby toho nebylo málo, Simon Pegg zařídil, aby britskému časopisu 2000 A.D.  popřál k narozeninám samotný Soudce Dredd.

Vytáhni v hospodě: Než dostal roli kapitána Jamese Kirka Chris Pine, byli mezi kandidáty třeba Mike Vogel nebo Joshua Jackson.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace